Pronosticuri tenis 14.01.2021

0

După încheierea turneelor de la Antalya (ATP) și Abu Dhabi (WTA), dar și a calificărilor pentru tabloul principal de la Australian Open, în această săptămână vom avea partide din cadrul unor competiții ITF precum: Hamburg, Cairo sau Antalya.

Ponturi tenis 14 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Optimile de finală ale turneului ITF de la Hamburg ne aduc un meci în care consider că favorita va reuși să se impună. Deichmann e cotată cu șansa a 7-a la câștigarea acestei competiții și cred că se va lupta pentru a confirma acest statut.

Kathinka este jucătoarea cu mai multă experiență și totodată este cea care se simte mai bine pe suprafețele rapide. A încheiat anul precedent cu o finală și o prezență în optimi la 2 turnee pe hard indoor, așa că o văd sa continue la fel.

De partea cealaltă, Marina a jucat mai mult pe zgură și abia în acest început de an a obținut rezultate bune pe hard, fiindcă până acum bilanțul ei era unul negativ. La doar 21 de ani, iberica n-a depășit pragul de 341 în clasamentul WTA, comparativ cu oponenta sa, care a fost chiar și pe poziția 153, fiind o diferență clară din acest punct de vedere.

Kathinka Von Deichmann - Marina Bassols Ribera (ora 11:00)
Pronostic: Victorie Von Deichmann Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
O cotă excelentă care merită atacată din punctul meu de vedere este cea pentru partida dintre Chanel Simmonds și Elina Avanesyan, unde am mizat pe faptul că Simmonds nu va pierde la o diferență mai mare de 3 game-uri.

În ciuda faptului că este principala favorită a acestei competiții de la Cairo, Chanel este cotată cu șansa a 2-a în acest duel din optimile de finală și consider că poate să realizeze surpriza. Are cu 10 ani mai multă experiență decât adversara ei și totodată este fostă jucătoare din top 160 WTA, față de Elina care nici măcar în top 600 n-a fost până acum.

În ultimele 10 meciuri, Simmonds s-a impus de 7 ori și în 2 partide în care a pierdut a acoperit lejer acest handicap, astfel că sunt șanse mari să reușească acest lucru și la Cairo.

Chanel Simmonds - Elina Avanesyan
Pronostic: +3.5 game-uri Simmonds Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
În cadrul optimilor de finală ale turneului ITF de la Hamburg se vor afla față în față ocupantele locurilor 305 (Martina Caregaro) și 287 (Qinwen Zheng) în clasamentul WTA. La fel ca bookmakerii și eu mă aștept să vedem un meci dominat clar de Zheng, care nu consider că va ceda set.

Chinezoaica trece prin cea mai bună perioadă a carierei și cel mai probabil va bifa cea mai bună clasare, având în acest moment 9 victorii consecutive pe hard indoor (2020 și 2021). Jucătoarele învinse în ultima perioadă n-au fost chiar modeste, ci tenismene clasate mai bine decât ea precum: Friedsam, Von Deichmann sau Bandecchi.

La polul opus se află Caregaro, o jucătoare care nu se simte deloc bine pe hard indoor, având în carieră nu mai puțin de 41 de înfrângeri din 64 partide disputate. Ea este adepta suprafețelor lente precum zgura și consider că se observa clar acest lucru și va fi învinsă categoric.

Martina Caregaro - Qinwen Zheng (ora 11:00)
Pronostic: 2-0 Zheng Cota: 1.40

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here