Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 14.08.2020

0

Avem parte de o săptămână excelentă pentru româncele care participă la Praga, având în vedere că 2 jucătoare sunt în sferturi (Bogdan și Halep), iar cea de-a treia (Begu) joacă în optimile de finală. Totuși, am decis să mizez pe 2 ponturi tenis de la Lexington, unde se joacă pe hard.

Ponturi Tenis Andrei Bratu

Bratu Andrei
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44
Una dintre cele mai echilibrate dispute ale zilei de la Lexington va avea loc între Ons Jabeur și tânara Cori Gauff.

Cu toate că experiența se află de partea lui Jabeur, am decis să mizez pe victoria lui Gauff în această dispută. Este o jucătoare mult mai mobilă, care se deplasează foarte rapid în teren, comparativ cu adversara sa care preferă schimburile scurte și loviturile directe.

Faptul că Gauff va returna foarte multe mingi înapoi o va face pe oponenta sa să greșească mult și astfel își va impune ușor-ușor stilul de joc.

Cori a trecut de adversare mult mai puternice în precedentele tururi: Dolehide și Sabalenka și consider că va continua seria bună și va reuși să ajungă în semifinale.

Ons Jabeur - Cori Gauff
Pronostic: Victorie GauffCota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Prima semifinală din această seară din cadrul turneului de dublu de la Lexington, oferă prima șansă cuplului Carter / Stefani, care de altfel cred că va reuși să se impună.

Mizez pe faptul că această pereche este mult mai sudată, fiindcă se află deja la cel de-al doilea an în aceeași formulă, iar anul trecut a fost unul senzațional, cu 13 victorii și doar 3 înfrângeri.

Nici în 2020 nu au jucat rău, obținând 10 victorii din 15 partide. De partea cealaltă, Blinkova / Zvonareva se află la primul turneu în această formulă și mi-e greu să cred că s-au adaptat atât de repede.

În cele două turnee disputate pe hard în 2019, Carter și Stefani au ajuns până în ultimul act, așa că mizez pe faptul că vor repeta acest lucru și în cadrul competiției de la Lexington.

Hayley Carter / Luisa Stefani – Anna Blinkova / Vera Zvonareva
Pronostic: Victorie Carter / StefaniCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here