Pronosticuri tenis 15.06.2020

0

Seria turneelor demonstrative continua in circuitele ATP si WTA. In asteptarea reinceperii sezonului competitional, jucatori importanti iau parte la astfel de turnee, iar meciurile sunt tot mai spectaculoase. Va prezint mai jos cateva alegeri pentru ziua de luni, 15 iunie:

ponturi tennistipster

Pronosticuri tenis 15 iunie 2020

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 58.3%
Castigate: 7/12
In turneul demonstritiv Ultimate Tennis Showdown vor avea meciuri extrem de spectaculoase, iar printre cele mai asteptate ale zilei va fi confruntarea dintre belgianul David Goffin si italianul Matteo Berrettini. In conditii normale ale sezonului, Matteo Berrettini ar fi echilibrat foarte mult partida prin serviciul si loviturile extrem de puternice, insa reacomodarea cu meciurile de inalt nivel va fi una mai dificila pentru Italian decat pentru belgianul David Goffin. Acesta din urma este un jucator mult mai versatil, cu un bagaj de lovituri mult mai bine dezvoltat, iar revenirea la forma cred ca va fi mult mai rapida in cazul acestuia decat a italianului. Ma astept astfel ca David Goffin sa castige aceasta confrunare.

D. Goffin - M. Berrettini
Pronostic: D. GoffinCota: 1.87

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tanarul finlandez Emil Ruusuvuori porneste cu prima sansa in meciul demonstrativ impotriva bulgarului Alexander Lazarov . Rezultatele din ultimul sezon ale finlandezului au fost consistente, obtinand victorii importante in turnee ATP, obtinand victorii la jucatori importanti in circuit, in timp ce adversarul sau a participat doar in turnee de nivel Challenger. Cu o pofta ridicata de joc, ma astept ca Emil Ruusuvuori sa domine aceasta partida si sa obtina o victorie clara, in minimum ee seturi, avand consistenta superioara in joc comparativ cu adversarul sau.

E. Ruusuvuori - A. Lazarov
Pronostic: E. Ruusuvuori 2-0Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Aljaz Bedene, britanicul de origine slovena, revine in circuitul de turnee demonstrative ce au loc in aceasta perioada intr-un meci impotriva veteranului ucrainean Sergiy Stakhovsky. pe care il conduce cu 1-0 la general. Rezultatele din ultimele sezoane au fost diferite pentru cei doi jucatori, ucraineanul luand parte in special in turnee de nivel Challenger, in timp ce Aljaz Bedene a disputat meciuri in cele mai importante turnee. Bedene porneste ca favorit in acest meci si ma astept sa fie in controlul partidei, urmand ca pronosticul meu sa fie o victorie facila a acestuia.

A. Bedene - S. Stakhovsky
Pronostic: A. Bedene -3.5 game-uriCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+456.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here