Pronosticuri tenis 16.01.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Ziua de miercuri a fost una excelenta, 4 ponturi din 4 fiind castigatoare. Cu speranta ca vom continua in aceeasi masura, va prezint mai jos alegerile mele pentru ziua de joi, 16 ianaurie, din turneele de la Auckland si calificarile de la Australian Open.

Pronosticuri tenis propuse de Tennis.tipster.92

Pronosticuri tenis 16 ianuarie 2020

 

Pablo Carreno Busta este pe un plan ascendent in aceasta perioada, dupa o figura frumoasa reusita in ATP Cup, prin obtinerea multor puncte in proba de dublu a Spaniei, iar in turul secund de la Auckland l-a invins extrem de clar pe Jeremy Chardy, un adversar solid pe aceasta suprafata. Un meci asemanator va avea loc si in sferturile de finala impotriva sud-africanului Lloyd Harris, care se va lovi de rezistenta si consistenta spaniolului in schimburile de mingi. Fiind cotat ca unul dintre principalii favoriti la castigarea turneului, ma astept ca Pablo Carreno Busta sa se impuna in acest meci, incercand sa lungeasca cat mai mult schimburile de mingi.

P.C. Busta - L. Harris
Pronostic: P.C. Busta castiga primul set si meciulCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Australianul John Millman pare sa se simta excelent in turneul de la Auckland, invingandu-i rundele anterioare pe americanul Michael Mmoh si rusul Karen Khachanov, iar in turul al 3-lea il va intalni pe francezul Benoit Paire, invingatorul lui Thiago Monteiro cu 2-1 la seturi in turul secund. Ma astept ca John Millman sa iasa invingator in aceasta confruntare, printr-o rezistenta superioara adversarului sau in schimburile de mingi din spatele terenului, urmand ca Benoit Paire sa isi piarda deseori rabdarea, fiind preconizate multe greseli nefortate in jocul acestuia.

B. Paire - J. Millman
Pronostic: J. MillmanCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi
2 CR7
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here