Pronosticuri tenis 17.02.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Simona Halep revine in prim-planul tenisului feminin, fiind favorita principala a turneului WTA Premier de la Dubai, in timp ce in circuitul masculin vom avea din nou turnee pe 3 continente si 3 suprafete diferite de joc. Va prezint in articolul urmator alegerile mele pentru ziua de luni, 17 februarie:

Pronosticuri tenis propuse de Tennis.tipster.92

Pronosticuri tenis 17 februarie 2020

 

Tunisianca Ons Jabeur revine in circuit dupa cel mai bun rezultat al carierei, cand a ajuns pana in sferturile de finala, iar in runda inaguruala a turneului de la Dubai o va inltani pe americanca Alison Riske, o jucatoare extrem de solida pe aceasta suprafata dura. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, in 2018, cand Riske s-a impus cu 2-0 la seturi. O consider favorita pe jucatoarea americanca in acest duel, avand un joc mult mai consistent si constant decat adversara sa, care in afara rezultatului de la Melbourne, nu a impresionat in trecut pe hard, rezultatele ei notabile venind pe zgura.

A. Riske - O. Jabeur
Pronostic: A. RiskeCota: 1.77

Click aici pentru a paria acest pronostic
Suedezul Mikhael Ymer a demonstrat in sezonul precedent ca este un jucator tot mai solid si in conditiile de joc indoor, avand rezultate notabile pe final de an, iar in turneul de la Marseille va debuta impotriva unuia dintre favoritii publicului gazda, Richard Gasquet, aflat la al 2-lea turneu de la revenirea in circuit dupa accidentare. Fara sa fie inca foarte bine acomodat cu conditiile dure de joc din circuit, Richard Gasquet porneste cu sansa a 2-a in acest meci, suedezul fiind un jucator redutabil, cu lovituri agresive, care ii vor pune mari probleme lui Gasquet. Consider ca Mikhael va avea castig de cauza in acest duel si va obtine o calificare relativ facila in turul secund.

M. Ymer - R. Gasquet
Pronostic: M. YmerCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here