Pronosticuri tenis 17.06.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

A 2-a saptamana a sezonului scurt de iarba debuteaza cu turneele prestigioase de la Halle si Queens in circuitul masculin, in timp ce Mihaela Buzarnescu incearca sa produca surpriza in turneul de la Birmingham, unde o va intalni pe Karolina Pliskova. Va prezint in urmatorul articolul alegerile mele pentru ziua de luni, 17 iunie:

Pont Elina Svitolina – Margarita Gasparyan (17.06, 13:30)

Primul meci al zilei in turneul de la Birmigham va avea loc intre tenacea jucatoare din Ucraina, Elina Svitolina si rusoaica Margarita Gasparyan. Aflata pe locul 7 WTA, Elina Svitolina a avut reprezentatii onorabile pe iarba in sezoanele precedente, comparativ cu Margarita Gasparyan care a luat parte in putine turnee de-a lungul carierei pe acest tip de suprafata. Jucatoarea din Ucraina porneste ca mare favorita in aceasta confruntare si ar trebui sa isi pastreze acest statur, fiind una dintre principalele favorite la victoria finala in acest turneu, iar lipsa de experienta a jucatoarei din Rusia ar trebui sa fie un avantaj considerabil pentru Svitolina. Asadar, pronosticul ales pentru acest meci este o victorie facila pentru Svitolina, cel mai probabil in minimum de seturi, cu toate ca ambele jucatoare se afla la prima partida din acest sezon pe iarba.

Pont: Elina Svitolina -3.5 game-uri, cota 1.73

Pont Marin Cilic – Christian Garin (17.06, 15:20)

Unul dintre jucatorii ajunsi constant in fazele superioare ale turneului de iarba de la Queens, croatul Marin Cilic, debuteaza in prestigiosul turneu de la Londra impotriva unei noi sperante a tenisului din America de Sud, Christian Garin, jucator obisnuit mult mai bine cu zgura, reusind in acest sezon sa castige turneul de la Houston. Chiar daca nu traverseaza un sezon foarte consistent, Marin Cilic ramane unul dintre cei mai periculosi jucatori pe aceasta suprafata rapida, care I se potriveste cel mai bine stilului sau de joc, iar Christian Garin, in ciuda a catorva meciuri reusite la Hertogenbosch in saptamana precedenta, va avea o misiune foarte dificila impotriva inaltului jucator croat. Mizez astfel pe o victorie in minimum de seturi pentru Marin Cilic, fiind greu de crezut ca chilleanul va reusi sa ii puna mari probleme in acest prim tur al turneului de la Queens.

Pont: Marin Cilic 2-0, cota 1.91

Pont Kevin Anderson – Cameron Norrie (17.06, 16:40)

Sud-africanul Kevin Anderson revine in circuit dupa ce nu a luat parte in niciun turneu de zgura in aceasta dupamasa, revenind pe suprafata sa preferata, de gazon, suprafata pe care a reusit meciuri incrededibile in sezoanele trecute, urmand sa il intalneasca in primul tur de la Queens pe unul dintre favoritii publicului, britanicul Cameron Norrie. Acesta din urma incearca sa isi consolideze locul in clasament, insa forma de moment a lasat de dorit in multe meciuri, jocul sau fiind pln de greseli nefortate. Avand un astfel de joc, britanicul va avea o misiune aproape imposibila impotriva lui Kevin Anderson, un jucator cu un serviciu dominant pe aceasta suprafata, fiind foarte dificil sa i se faca break. Il consider astfel pe Kevin Anderson mare favorit in acest meci, pronosticul meu fiind o victorie a acestuia in minimum de seturi, fiind greu de crezut ca Norrie va cauza mari probleme.

Pont: Kevin Anderson 2-0, cota 1.91


E. Svitolina - M. Gasparyan
Pronostic: H-3.5 1Cota: 1.73
M. Cilic - C. Garin
Pronostic: 2-0Cota: 1.91
K. Anderson - C. Norrie
Pronostic: 2-0Cota: 1.91Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here