Pronosticuri tenis 17.07.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Va prezint in urmatorul articol cele mai bune pronosticuri pentru ziua de miercuri, 17 iulie, pentru turneele de la Bastad, Newport sau Bucuresti.

Pont Roberto Carballes Baena – Damir Dzumhur (17.07, 16:00)

In turneul de zgura de la Bastad va avea loc in jurul orei 16:00 confruntarea dintre ibericul Roberto Carballes Baena si bosniacul Damir Dzumhur, un meci in care spaniolul porneste ca favorit, fiind un jucator mai complet pe aceasta suprafata decat adversarul sau. Chiar daca o surpriza prin eliminarea lui Casper Ruud in turul anterior, mizez pe victoria lui Carballes Baena in acest meci, spaniolul trecand de Jaume Munar in turul precedent, un adversar mai solid decat Dzumhur. Schimburile de mingi din spatele terenului vor fi dominate cu precadere de Baena, fiind mare favorit la obtinerea unei noi victorii.

Pont: Victorie Roberto Carballes Baena, cota 1.66

Pont John Isner – Kamil Majchrzak (17.07, 21:00)

Un meci foarte strans se anunta duelul de pe iarba de la Newport intre americanul John Isner si polonezul Kamil Majchrzak. Fiind o suprafata extrem de rapida si tinand cont de serviciile celor doi jucatori, ma astept la un duel foarte strans, in care break-urile vor lipsi cu desarvarise, fiind de asteptat ca seturile sa fie decise in tiebreak. Mizez astfel pe un meci cu un numar ridicat de game-uri, si chiar daca poate fi decis chiar in minimum de seturi, avem o cota buna pentru un astfel de pronostic, cu risc destul de scazut.

Pont: Peste 22.5 game-uri, cota 1.5


Roberto Carballes Baena - Damir Dzumhur
Pronostic: 1Cota: 1.66
John Isner - Kamil Majchrzak
Pronostic: peste 22.5 gameuriCota: 1.57Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here