Pronosticuri tenis 18.06.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Dupa o zi cu doar un pronostic corect si doua gresite, speram ca ziua de marti sa aduca mai mult „verde”, disputandu-se meciuri spectaculoase in turneele de la Halle si Queens in circuitul ATP, respectiv Birmingham si Mallorca in circuitul WTA. Va prezint mai jos alegerile mele pentru ziua de marti, 18 iunie:

Pont Borna Coric – Jaume Munar (18.06, 14:30)

Campionul en-titre de la Halle, croatul Borna Coric, debuteaza in turneul german impotriva unui jucator lipsit de experienta pe aceasta suprafata, ibericul Jaume Munar, un jucator tanar, specializat pe zgura. Intre cei doi a mai avut loc o partida in acest an, pe zgura de la Monte Carlo, unde Coric s-a impus cu 2-1 la seturi. Croatul a participat saptamana trecuta in turneul de la Hertogenbosch, unde a ajuns pana in semifinale, in timp ce Jaume Munar a fost invins inca din primul tur la Stuttgart. Coric porneste ca mare favorit in acest meci, fiind mult mai obisnuit cu aceasta suprafata si are multe puncte de aparat in acest turneu, urmand sa domine cu destula autoritate acest meci, iar pronosticul ales pentru aceasta intalnire este victoria in minimum de seturi a lui Borna Coric.

Pont: Borna Coric 2-0, cota 1.62

Pont Milos Raonic – Marco Cecchinato (18.06, 16:40)

Revenit in circuit dupa o pauza competitionala in sezonul de zgura, Milos Raonic a disputat saptamana trecuta meciuri solide in turneul de la Stuttgart, atingand faza semifinalelor, in timp ce italianul Marco Cecchinato este la prima aparitie pe iarba in acest sezon, o suprafata cu care oricum nu este foarte obisnuit. Chiar daca zgura este suprafata sa preferata, anul acesta a fost unul nefast pentru Cecchinato, incepand sezonul de iarba cu o incredere redusa in jocul sau, iar Milos Raonic porneste ca mare favorit, urmand sa domine jocul, in special pe propriul serviciu, avand unul dintre cele mai bune astfel de arme din circuit, in timp ce Cecchinato se bazeaza pe un joc de uzura din spatele terenului, ceea ce nu il avantajeaza in acest meci. Asadar, mizez pe o victorie clara a jucatorului canadian, in minimum de seturi, acesta fiind unul dintre principalii favoriti a turneului de la Queens.

Pont: Milos Raonic 2-0, cota 1.53


B. Coric - J. Munar
Pronostic: 2-0Cota: 1.62
M. Raonic - M. Cecchinato
Pronostic: 2-0Cota: 1.50Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here