Pronosticuri tenis 19.02.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Ziua de miercuri aduce debutul Simonei Halep in turneul de la Dubai, unde porneste favorita impotriva tunisiencei Ons Jabeur. Pe langa acest meci, analizat separat, va prezint cateva pronosticuri pentru aceasta zi de miercuri, 19 februarie:

ponturi tennistipster

Pronosticuri tenis 19 februarie 2020

Primul meci al zilei in turneul masculin de la Marseille ii va avea ca adversai pe plonezul Hubert Hurkacz, invingatorul lui Antoine Hoang din primul tur si pe canadianul Vasek Pospisil, finalistul turneului de la Montpellier de acum 2 saptamani. Ma astept la un meci echilibrat intre cei doi jucatori, fiind foarte solizi in spatele propriului serviciu. Armele principale ale ambilor jucatori le reprezinta serviciul puternic si lovitura agresiva de forehand din spatele terenului, iar pe aceasta suprafata rapida, acest tip de joc se petreaza foarte bine. Mizez astfel pe un meci echilibrat si foarte disputat, in care sansele de break vor fi reduse, iar seturile au mari sanse de a fi decise in tiebreak.

H. Hurkacz - V. Pospisil
Pronostic: Petse 21.5 game-uriCota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sud-coreeanul Soon Kwon porneste cu prima sansa impotriva americanilui Ryan Harrison, jucator care parca nu isi mai regaseste forma din urma cu cateva sezoane, cand era un jucator redutabil pe aceasta suprafata dura. In ciuda victoriei din primul tur impotriva lui Damir Dzumhur, misiunea lui impotriva lui Kwon va fi mult mai dificila, coreeeanul fiind un jucator foarte constant, iar Ryan Harrison produce multe erori neprovocate, care il vor costa destul de mult. Mizez astfel pe un meci controlat cu usurita de Soon Kwon, obtinand o victorie facila in acest meci.

S. Kwon - R. Harrison
Pronostic: S. Kwon -2.5 game-uriCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
17 din 2665%+480.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here