Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 19.10.2020

Scris de ABrt19/10/2020

După o săptămână cu foarte multe surprize, sper ca această săptămână unde avem parte de turnee noi, să fie una profitabilă. Pentru azi am ales 2 pronosticuri, ambele de la Antwerp, o partidă de simplu și una de dublu.

Pronosticuri tenis 19 octombrie 2020

Kimmer Coppejans – Ugo Humbert ponturi pariuri

Probabil cea mai dezechilibrată partidă din primul tur de la Antwerp va fi reprezentată de duelul dintre Coppejans și Humbert. Dacă belgianul este beneficiarul unui wild-card, fiindcă astfel nu ar fi fost prezent pe tabloul principal datorită poziției din clasament, francezul trece printr-o perioadă excelentă, aflându-se la cea mai bună clasare a carierei.

Am mizat pe un pariu destul de interesant și anume că Humbert va câștiga primul set cu scorul de 6-3 sau 6-4, cota fiind una care merită atacată. În cadrul singurei confruntări directe de până acum dintre cei doi, Humberg a câștigat primul set cu 6-3.

Francezul este favoritul cert al acestui meci, însă Coppejans va avea avantajul de a juca „acasă”. Anul trecut, belgianul a fost eliminat tot în primul tur, iar rezultatul primului set a fost 6-4 pentru adversarul său, așa că merită încercat acest pariu.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Kimmer Coppejans – Ugo Humbert
Pronostic: 
Scor corect (Set 1): 3-6 sau 4-6
Cota: 
2.75 @

Bambridge / Withrow – Peers / Venus ponturi pariuri

Perechea favorită cu numărul 2 consider că își va respecta acest statut și se va impune în minimul de seturi în fața cuplului Bambridge / Withrow.

Peers / Venus sunt o echipă închegată, omogenă, având în acest an peste 25 de meciuri în această formulă. Adversarii lor sunt la polul opus, având în vedere că meciul din primul tur de la Antwerp va reprezenta prima dispută în această formulă.

Din cele 7 victorii obținute în acest an pe hard de către Peers / Venus, 6 au fost câștigate în minimul de seturi, așa că sunt șanse mari să avem parte de același deznodământ și astăzi.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bambridge / Withrow – Peers / Venus
Pronostic: 
2-0 Peers / Venus
Cota: 
1.95 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: