Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 19.10.2020

0

După o săptămână cu foarte multe surprize, sper ca această săptămână unde avem parte de turnee noi, să fie una profitabilă. Pentru azi am ales 2 pronosticuri, ambele de la Antwerp, o partidă de simplu și una de dublu.

Pronosticuri tenis 19 octombrie 2020

ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 53.7%
Castigate: 29/54
Probabil cea mai dezechilibrată partidă din primul tur de la Antwerp va fi reprezentată de duelul dintre Coppejans și Humbert. Dacă belgianul este beneficiarul unui wild-card, fiindcă astfel nu ar fi fost prezent pe tabloul principal datorită poziției din clasament, francezul trece printr-o perioadă excelentă, aflându-se la cea mai bună clasare a carierei.

Am mizat pe un pariu destul de interesant și anume că Humbert va câștiga primul set cu scorul de 6-3 sau 6-4, cota fiind una care merită atacată. În cadrul singurei confruntări directe de până acum dintre cei doi, Humberg a câștigat primul set cu 6-3.

Francezul este favoritul cert al acestui meci, însă Coppejans va avea avantajul de a juca „acasă”. Anul trecut, belgianul a fost eliminat tot în primul tur, iar rezultatul primului set a fost 6-4 pentru adversarul său, așa că merită încercat acest pariu.

Kimmer Coppejans - Ugo Humbert
Pronostic: Scor corect (Set 1): 3-6 sau 4-6Cota: 2.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Perechea favorită cu numărul 2 consider că își va respecta acest statut și se va impune în minimul de seturi în fața cuplului Bambridge / Withrow.

Peers / Venus sunt o echipă închegată, omogenă, având în acest an peste 25 de meciuri în această formulă. Adversarii lor sunt la polul opus, având în vedere că meciul din primul tur de la Antwerp va reprezenta prima dispută în această formulă.

Din cele 7 victorii obținute în acest an pe hard de către Peers / Venus, 6 au fost câștigate în minimul de seturi, așa că sunt șanse mari să avem parte de același deznodământ și astăzi.

Bambridge / Withrow - Peers / Venus
Pronostic: 2-0 Peers / VenusCota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3168%+505.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here