Pronosticuri tenis 20.06.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Jucatorii specializati in jocul pe gazon isi respecta statutul de favoriti atat in turneele de la  Queens si Halle, cat si in cele feminine, urmand sa fie programate si joi, 20 iunie, meciuri foarte spectaculoase, iar cele mai bune pronosticuri le puteti gasi in articolul urmator:

Pont Marin Cilic – Diego Schwartzman (18.06, 13:00)

Reusind o victorie solida in primul tur impotriva lui Christian Garin, aflat intr-o forma buna, Marin Cilic pare sa isi regasit forma de joc pe gazon, turneul de la Queens fiind unul dintre turneele sale preferate. El il va intalni in turul secund pe argentinianul Diego Schwartzman, un jucator ce prefera zgura, schimburile fiind mult mai lungi pe acea suprafata. Neavand un serviciu foarte eficient, argentinianul va avea probleme in multe game-uri de serviciu, acesta reprezentand o arma principala in acest joc rapid, iar Marin Cilic cunoaste foarte bine aceste aspecte si le stapaneste foarte bine. 2-1 este scorul confruntarilor directe in favoarea lui Marin Cillic, iar pe iarba londoneza consider ca acesta isi va trece inca un palmares, in minimum de seturi, jocul sau pe aceasta suprafata fiind mult mai consistent decat al jucatorului argentinian, Cilic fiind unul dintre principalii favorite la accederea in fazele finale ale turneului.

Pont: Marin Cilic 2-0, cota 1.66

Pont Nick Kyrgios – Roberto Carballes Baena (18.06, 14:30)

Un meci dezechilibrat la prima vedere va avea loc in turneul de la Queens, intre australianul Nick Kyrgios, locul 39 ATP si ibericul Roberto Carballes Baena, locul 72 ATP. Aflat pe cel mai bun loc din cariera, Baena a reusit sa se califice pe tabloul principal de la Queens printr-o pozitie de Lucky Looser, fiind invins in ultimul tur de calificari. Chiar daca Nick Kyrgios nu traverseaza o perioada tocmai fasta a cariera, fiind prins in multe razboaoie mediatice, iarba ramane suprafata sa preferata, pe care a obtinut rezultate notabile de-a lungul carierei, in timp ce jucatorul iberic prefera jocul lent pe zgura, luand parte in putine meciuri pe aceasta suprafata de-a lungul carierei. Mizez astfel pe o victorie facila a jucatorului asutralian, in minimum de seturi, fara mari probleme in fata unui jucator ce nu este obisnuit cu viteza jocului pe gazon.

Pont: Nick Kyrgios 2-0, cota 1.62


M. Cilic - D. Schwartzman
Pronostic: 2-0Cota: 1.66
N. Kyrgios - R. Carballes Baena
Pronostic: 2-0Cota: 1.62Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here