Pronosticuri tenis 20.07.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Ziua de sambata este dedicata semifinalelor in turneele masculine de la Bastad, Newport sau Umag, respectiv in cele feminine de la Bucuresti si Lausanne. Va prezint in articolu urmator propuneri mele pentru aceasta zi:

Pont Martina Di Giuseppe – Elena Rybakina (20.07, 16:30)

In a 2-a semifinala de la Bucharest Open se vor intalni tanara jucatare din Kazakhstan, Elena Rybakina, care a impresionat in acest turneu prin jocul ei agresiv si italianca venita din califcari, Martina di Giuseppe. Italianca a fost foarte aproape de eliminare impotriva Veronikai Kudermetova in turul secund, beneficiind insa retragerea acesteia. Partida se anunta una dezechilibrata, Rybakina dominand schimburile de mingi din spatele terenului cu agresivitatea sa, Di Giuseppe fiind destul de deficitara in special pe partea de backhand. Asadar, o victorie facila este de asptetat pe Elena Rybakina in aceasta semifinala.

Pont: Elena Rybakina -2.5 game-uri, cota 1.47

Pont Laszlo Djere – Atilla Balasz (20.07, 18:30)

In prima semifinala a turneului de la Umag se vor intalni sarbul Laszlo Djere, care traverseaza un sezon excelent dupa victoria de la Rio din februarie, si maghiarul Atilla Balasz, un jucator mediocru, ce ia parte in special in turnee de nivel Challenger. Djere a aratat un tenis extrem de solid in aceasta saptamana, eliminand jucatori puternici pe zgura, iar Atilla Balasz si-a depasit deja conditia prin calificarea in aceasta semifinala. Consdider ca favoritul acestei partide, Laszlo Djere, isi va respecta statutul de favorit si va obtine o victorie confortabila si calicarea intr-o noua finala ATP.

Pont: Victorie Laszlo Djere, cota 1.47


E. Rybakina - M. Di Giuseppe
Pronostic: H-2.5 game-uri 1Cota: 1.47
L. Djere - A. Balasz
Pronostic: 1Cota: 1.47Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here