Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 20.10.2020

Scris de ABrt20/10/2020

Ziua de ieri a fost una excelentă, în care am reușit să prind o cotă de 2.75 datorită primului set excelent făcut de Humbert. Pentru azi am ales 3 pronosticuri a Antwerp, o partidă de la feminin și 2 de la masculin.

Pronosticuri tenis 20 octombrie 2020

Jannik Sinner – James Duckworth ponturi pariuri

Sinner, una dintre cele mai surprinzătoare prezențe de la Roland Garros, unde a ajuns până în sferturi, debutează la Koln, turneu care se desfășoară pe hard indoor, în fața australianului James Duckworth.

Am ales să mizez pe un prim set câștigat de italian și cu maxim 9 game-uri disputate deoarece trece printr-o perioadă excelentă și este genul de jucător care începe în forță partidele. În 8 din ultimele 10 partide a câștigat primul set și 75% din aceste prim seturi câștigate nu au avut nevoie mai mult de 9 game-uri.

Duckworth este la polul opus, nu trece printr-o perioadă fastă, el ajungând pe tabloul principal din postura de lucky-looser, fiindcă pierduse în calificări, în fața lui Novak, scor 6-4, 7-5. Loviturile puternice ale italianului consider că îl vor pune în mare dificultate pe australian și nu va putea face față.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Jannik Sinner – James Duckworth
Pronostic: 
Primul set Sinner & Sub 9.5 game-uri
Cota: 
2.37 @

Barbora Strycova – Ons Jabeur ponturi pariuri

În ciuda faptului că este considerată drept outsider, am decis să mizez pe victoria jucătoarei din Cehia, Barbora Strycova, în fața lui Ons Jabeur.

Partida se desfășoară pe hard indoor, o suprafață unde cele două jucătoare au obținut rezultate asemănătoare de-a lungul carierei, având undeva între 50 și 60% meciuri câștigate.

Atât Barbora, cât și Ons vin după Roland Garros, așa că nu s-au adaptat momentan la suprafețele rapide, lucru care consider că va fi în avantajul cehoaicei. Aceasta va juca în țara sa natală și sunt sigur că își dorește un parcurs cât mai lung.

În singura partidă directă dintre cele 2, Strycova s-a impus în minimul de seturi, așa că știe cum să joace în fața lui Jabeur și cred că are șanse bune să producă surpriza.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Barbora Strycova – Ons Jabeur
Pronostic: 
Victorie Strycova
Cota: 
2.55 @

Elias Ymer – Jaume Munar ponturi pariuri

Primul tur al competiției Challenger de la Istanbul ne aduce confruntarea dintre Elias Ymer și Jaume Munar. Sunt de părere că spaniolul va câștiga fără drept de apel acest meci și nu vom vedea mai mult de 21 game-uri disputate.

Chiar dacă s-a jucat pe zgură, Munar vine după un turneu câștigat la Lisabona, unde nu a pierdut nici măcar un set în cele 5 partide jucate. Astfel, este cu moralul la cote înalte, comparativ cu adversarul lui care vine după 2 înfrângeri în minimul de seturi, pe zgura de la Roland Garros și cea de la Split.

Amândoi sunt zguriști la bază, însă Ymer se află într-o cădere liberă în ultimele luni, ajungând până pe locul 197 și jucând foarte slab chiar și pe zgură. În condițiile actuale și la ce tenis a arătat Munar în ultima perioadă, ar trebui să domine acest meci.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Elias Ymer – Jaume Munar
Pronostic: 
Victorie Munar & Sub 21.5 game-uri
Cota: 
2.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
32 din 64
PROCENTAJ
50%
UNITĂȚI
+574
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: