Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 21.10.2020

0

Ieri am avut parte de o nouă zi foarte bună, luând în considerare că am avut 2 pronosticuri corecte din cele 3 oferite, cotele câștigătoare fiind de 2.68 și 2.37. Pentru azi am mizat din nou pe 3 pronosticuri, 2 de la Antwerp și unul de la Koln.

Pronosticuri tenis 21 octombrie 2020

ABrt
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 50%
Castigate: 5/10
Un meci unde cotele pentru victorie sunt aproape egale va fi cel dintre americanul Frances Tiafoe și britanicul Daniel Evans. Asemenea bookmakerilor și eu mă aștept la o partidă echilibrată sau cel puțin la un început de meci strâns, cu egalitate după primele 6 game-uri.

Se înfruntă 2 tenismeni care preferă suprafețele rapide, care se bazează foarte mult pe serviciu, iar niciunul dintre cei doi nu se poate spune că excelează la capitolul retur.

Totodată, în cele 3 confruntări directe de până acum, primul set ne-a oferit 12, 9, respectiv 10 game-uri, adică destul de strânse. Niciunul dintre cei doi n-a reușit în cele 3 meciuri să se impună într-o manieră categorică în prima parte a disputelor, așa că putem vedea din nou același scenariu.81 lei bonusuri fara depunere la pariuri online!


31 lei bonus FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, fa verificarea contului si maine vei primi bonusul!


+


50 lei pariu gratuit FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, verifica contul si maine vei primi pariul gratuit!


Frances Tiafoe - Daniel Evans
Pronostic: Scorul după primele 6 game-uri (Set 1): 3-3Cota: 2.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Favoritul cu numărul 5 de la Antwerp consider că își va respecta acest statut în fața lui Aljaz Bedene și se va impune în minimul de seturi.

Canadianul trece printr-o formă excelentă, venind la aceasta competiție după semifinala de la Saint Petersburg, unde toate cele 3 meciuri câștigate nu au avut nevoie de set decisiv.

Milos îl domină pe Bedene la capitolul confruntări directe, scor 3-0, iar ambele dispute jucate pe suprafețe rapide s-au încheiat după 2 seturi, la fel cum mă aștept să se întâmple și pentru acest duel.

Aljaz Bedene - Milos Raonic
Pronostic: 2-0 RaonicCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Mult prea dezechilibrate mi se par cotele oferite de bookmakeri pentru meciul Gerasimov – Auger Aliassime, având în vedere că primul tenismen trece printr-o perioadă excelentă.

Bielorusul a fost nevoit să joace în calificări și în primul tur, impunându-se în fața jucătorilor Moraing, Popyrin și Altmaier, iar de fiecare dată a reușit un prim set excelent, cu maxim 2 game-uri pierdute. Anticipez că va juca la fel de bine și în prima parte a primului set din acest duel și va fi 3-3 după 6 game-uri.

Felix vine după finala pierdută la un alt turneu disputat la Koln și a arătat că în precedentele 2 confruntări directe jucate în fața lui Gerasimov, nu poate să-l domine clar, câștigând primul set al partidelor cu scorul de 6-4 și 7-5. Totodată, canadianul a acumulat oboseala și nu-l văd să înceapă în forță această partidă.

Egor Gerasimov - Felix Auger Aliassime
Pronostic: Scorul după primele 6 game-uri (Set 1): 3-3Cota: 2.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 475%+122.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here