Pronosticuri tenis 22.07.2014

507

tenis 640x4001Am inceput saptamana cum nu se putea mai bine, oferindu-va ieri 3/3 pronosticuri castigatoare (chiar fara prea mari emotii, am indrazni sa spunem). Astazi avem si mai multe meciuri interesante de la cele trei turnee din categoria ATP World Tour – Atlanta, Gstaad, Umag – si din nou vom incerca sa le alegem pe trei dintre cele mai bune.

22:30 > ATP Atlanta > Robby Ginepri – Sergiy Stakhovsky > sa castige cu 2-0 la seturi Sergiy Stakhovsky, cota 1.80 la Bet365.com

Aceasta partida va avea un singur deznodamant si anume victoria europeanului; daca va fi si in minim de seturi, vom trai si vom vedea (noi spunem ca da, depinde doar de el). Robby Ginepri (281 ATP) este un tenismen ajuns deja la 31 ani, care se afla pentru doar a doua oara in acest sezon pe tabloul principal al unui turneu desfasurat pe hard outdoor – gratie unui “wild card” primit din partea organizatorilor. Mentionam insa ca in afara de turneul ATP Challenger Tour de la Tallahassee (zgura) pe care a reusit sa-l si castige, americanul n-a trecut de runda inaugurala a nici unui alt turneu. De cealalta parte, ucraineanul este intr-o forma de zile mari si a demonstrat ca se simte excelent pe hardul outdoor din America, dupa ce saptamana trecuta a castigat turneul ATP Challenger Tour de la Binghamton – fara sa cedeze vreun set. Sergiy Stakhovsky (79 ATP) ii este net superior oponentului atat ca forma de moment, dar si ca joc in sine – serviciu mai puternic, capacitatea de a trimite lovituri direct castigatoare atat cu forehand-ul, cat si cu backhand-ul, agresivitate in joc pe parte de retur si urcari dese la fileu.

20:30 > ATP Umag > Benoit Paire – Albert Ramos > handicap -1.5 game-uri Albert Ramos, cota 1.80 la Bet365.com

Un alt meci in care in mod normal castigatorul se stie de inainte este cel dintre francezul Benoit Paire (96 ATP) si spaniolul Albert Ramos (95 ATP). Va fi un duel interesant intre un dreptaci si un stangaci, doar ca primul n-a demonstrat nimic in prima jumatate a sezonului, ba chiar ne asteptam sa-l termine in afara primei sute mondiale daca nu va schimba rapid ceva – si este greu de crezut ca va mai face acest lucru, pentru ca este un zgurist la baza si sezonul de zgura este chiar la final. Numai daca ne uitam peste statisticile celor doi, pe zgura, in acest sezon, observam o diferenta ca de la cer la pamant: 3/7 – 38/18 (raportul victoriilor/infrangerilor pe aceasta suprafata). De altfel, ibericul are si un avantaj moral fata de adversar – conduce 2-1 la general in meciurile directe (ambele victorii in minim de seturi).

20:30 > ATP Umag > Pere Riba – Jiri Vesely > sa castige cu 2-0 la seturi Jiri Vesely, cota 1.66 la Bet365.com

Vom avea parte de un nou duel intre un dreptaci si un stangaci – ambii avand zgura ca suprafata preferata. Pere Riba (97 ATP) este un tenismen bun pentru nivelul turneelor din categoria ATP Challenger Tour, dar risca sa se piarda in aceasta mediocritate pentru ca a ajuns deja la 26 ani si n-are in palmares nici o performanta notabila la nivelul superior – ATP World Tour. De cealalta parte, cehul Jiri Vesely (67 ATP) este considerat o mare speranta a tenisului si trece prin cea mai buna perioada a carierei – practicand un tenis de calitate in acest sezon pe mai toate suprafetele de joc, indiferent de numele adversarului pe care l-a infruntat. Cei doi s-au mai infruntat anul trecut in semifinalele turneului ATP Challenger Tour de la Liberec (zgura), cehul impunandu-se atunci in minim de seturi – 6:4 6:1! Consideram ca la fel se va intampla si acum, pentru ca favoritul acestei partide poseda un serviciu mai bun (ajutat si de cei 1.98m pe care-i masoara), dar si pentru ca poate practica un joc mai variat bazat si pe forehand si pe backhand – pe care il poate executa spectaculos cu doar o singura mana.

Cu un simplu CLICK pe acest link, ai ocazia sa intri in posesia unui BONUS de pana la 200 RON, eligibil pentru a paria pe aceste meciuri interesante! :)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here