Pronosticuri tenis 22.01.2021

0

Unicul turneu important din această săptămână, cel Challenger de la Istanbul, a ajuns la faza sferturilor de finală, unde se anunță partide foarte atractive. Pe lângă acest turneu, mai sunt și cele ITF, iar mai jos regăsiți câteva ponturi pentru ziua de vineri.

Ponturi tenis 22 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Prima semifinală a competiție desfășurată în Emiratele Arabe Unite, pe hard outdoor, la Fujairah, le aduce față în față pe Viktorija Golubic și Daria Snigur. Am decis să mizez pe victoria elvețiencei Golubic, care este principala favorită a acestui turneu și consider că își va respecta acest statut. Este o cotă ridicată, dar consider că merită încercat pariul pe victoria în 2 seturi a Viktorijei.

Cu peste 270 partide jucate pe hard (outdoor + indoor), Viktorija și-a respectat statutul de favorită și n-a pierdut niciun set până acum. Nici adversara sa nu s-a lăsat mai prejos, însă consider că experiența își va spune cuvântul, luând în calcul faptul că Daria are doar 18 ani și n-a fost niciodată nici măcar în primele 200 jucătoare WTA.

Fostă ocupantă a locului 51 în clasamentul WTA, Golubic își dorește să șteargă cu buretele rezultatele modeste din anul precedent și debutul de sezon evidențiază o formă foarte bună a acesteia.

Viktorija Golubic – Daria Snigur
Pronostic: 2-0 Golubic Cota: 2.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cea de-a treia confruntare directă dintre Go Soeda și Mohamed Safwat va avea loc pe hard indoor, în sferturile de finală de la Istanbul. Într-o astfel de partidă în care se vor înfrunta 2 tenismeni cu experiență bogată în circuitul ATP nu putem să avem parte decât de un meci echilibrat.

Anticipez un prim set foarte strâns, încheiat după „prelungiri”, unde Soeda și Safwat ne vor oferi cel puțin 12 game-uri. În ambele dispute de până acum, a fost nevoie de set decisiv pentru a se decide câștigătorul, iar în penultima dispută, primul set s-a încheiat la tie-break.

Atât Go, cât și Mohamed, și-au câștigat primul set în ambele dispute de la Istanbul, au jucat foarte bine și nu-i văd să greșească nici în prima parte a acestui sfert de finală. Prezența în semifinale îi asigură celui calificat un cec în valoare de 6,300 euro și 45 puncte ATP, așa că nu este deloc de lepădat.

Go Soeda - Mohamed Safwat
Pronostic: Peste 10.5 game-uri în primul set Cota: 3.20

Click aici pentru a paria acest pronostic
O nouă cotă destul de ridicată care merită încercată este cea pentru victoria perechii Bains / Bhosale în semifinala de la Fujairah în fața adversarelor Buykakcay / Golubic. Am ales acest pronostic deoarece prima pereche este mult mai odihnită: n-a jucat niciun meci, fiindcă adversarele din sferturi s-au retras, iar în optimi au beneficiat de statutul de favorite.

De asemenea, mizez pe faptul că înaintea acestui meci, Golubic va juca o semifinală destul de dificilă la simplu, iar oboseala acumulată acolo își va spune cuvântul în partida de dublu. Consider că Viktorija se va concentra mai mult pe competiția de simplu și cu siguranță nu-și dorește să riște o accidentare pentru o eventuală finală.

Bains / Bhosale se află la primul turneu în această formulă, însă au o experiență la dublu mai vastă decât a adversarelor, jucând anul trecut mai multe meciuri la dublu decât la simplu. Cagla, pe de altă parte, are 10 meciuri jucate la dublu în ultimii 4 ani, iar acest lucru poate face diferența.

Buykakcay / Golubic – Bains / Bhosale
Pronostic: Victorie Bains / Bhosale Cota: 2.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Probabil cel mai echilibrat sfert de finală de la Istanbul va avea loc între francezii Benjamin Bonzi și Antoine Hoang. Amândoi au jucat excelent până acum și mi-e greu sa cred că vreunul dintre ei va reuși să se impună într-o manieră categorică.

Ambii tenismeni se bazează foarte mult pe propriul serviciu, fiind 2 jucători înalți. Anul trecut, Bonzi a jucat foarte bine pe hard outdoor, iar Hoang excelent pe hard indoor, amândoi apropiindu-se ușor ușor de primii 100 de jucători ATP.

Nu s-au mai aflat fata in față până acum așa că e greu de anticipat cine se va impune. Atât Benjamin, cât și Marc se simt bine pe suprafețele rapide și probabil vor oferi un meci strâns, unde sunt șanse bune sa vedem set decisiv.

Benjamin Bonzi - Antoine Hoang
Pronostic: Peste 21.5 game-uri Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here