Pronosticuri tenis 23.07.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Ziua de marti propune meciuri foarte interesante atat in turneele masculine de la Gstaad si Hamburg, cat si in cele feminine de la Palermo si Jurmala. De asemenea, avem multe romance care vor disputa astazi meciuri din primul tur. Va prezint in articolul urmator propunerile mele pentru ziua de marti, 23.07. :

Pont Filipo Baldi – Taro Daniel (23.07, 14:00)

Japonezul Taro Daniel il va intalni in turul intai de la Gstaad pe italianul Filipo Baldi, fiind un jucator mult mai experimentat decat italianul care a luat parte in aproape intreaga cariera in turnee de nivel Challenger. Chiar daca traverseza o perioada total nefasta in acest sezon, nici adversarul sau nu se afla intr-o forma tocmai buna si acesta ar trebui sa fie un turneu de revenire in prima suta mondial pentru jucatorul japonez, actualemente el fiind pe locul 111. Sunt de parere ce acesta va controla jocul prin cosnstanta din spatele terenului, fiind un jucator care produce putine greseli nefortate, iar zgura reprezinta suprafata sa preferata. Asadar, ma astept la o victorie a jucatorului japonez Taro Daniel.

Pont: Victorie Taro Daniel, cota 1.80

Pont Pablo Carreno Busta – Yannick Hanfmann (23.07, 15:15)

Coborat pana pe locul 59 in clasametnul ATP, Pablo Carreno Busta cauta un rezultat consistent in turneul de la Hamburg, dupa eliminarea inca din primul tur de la Bastad. El il va intalni in primul tur pe germanul Yannick Hanfmann, locul 223 ATP, un jucator de nivel Challenger. Consistenta in joc a ibericului ar trebui sa fie suficienta pentru a obtine o victorie solida in acest meci si a-si creste nivelul de incredere pentru fazele superioare, Hanfmann neavand multe arme pentru a contracara acest joc exact, bazandu-se mult doar pe sustinerea publicului gazda.

Pont: Victorie Pablo Carreno Busta, cota 1.62

Pont Sara Errani – Martina Di Giuseppe (23.07, 18:15)

In turneul de la Palermo vom avea o partida 100% italiana in primul tur intre fostul nr. 5 WTA, Sara Errani, in prezent locul 237 si semifinlista de la Bucuresti, Martina Di Giuseppe, care a urcat pana pe 149 dupa rezultatul de la Bucuresti. Tinand cont de probleme de la serviciu ale Sarei Errani, care face un numar extrem de ridicat de greseli nefortate, Martina Di Giuseppe ar trebui sa profite fara prea mari probleme si sa obtina o victorie facila, moralul Sarei fiind extrem de scazut in acest sezon din cauza acestor probleme.

Pont: Victorie Martina Di Giuseppe, cota 1.75


F. Baldi - T. Daniel
Pronostic: 2Cota: 1.80
P. Carreno Busta - Y. Hanfmann
Pronostic: 1Cota: 1.62
S. Errani - M. Di Giuseppe
Pronostic: 2Cota: 1.75Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here