Pronosticuri tenis 23.07.2020

0

Ieri a fost o zi cu ponturi castigatoare, ambele alegeri din turneul demonstrativ din Franta fiind verzi. Va prezint mai jos alte doua meciuri ce mi s-au parut interesante pentru ziua de joi, 23 iulie, care pot aduce profit.

Pronosticuri Tenis Tennis.tipster.92 1

Pronosticuri tenis 23 iulie 2020

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale zilei in turneul demonstrativ din Franta va avea loc intre conationalii Harold Mayot, castigatorul turneului de juniori de la Australian Open si Antoine Hoang. Ambii jucatori sunt sperantele tenisului francez in urmatorul deceniu, fiind foarte tineri, insa in acest meci ma bazez pe experienta superioara al lui Antoine Hoang, care este deja obisnuit cu meciurile impotriva jucatorilor importanti din circuit. Chiar daca meciul va fi unul echilibrat, mizez pe victoria lui Antoine Hoang.

H. Mayot - A. Hoang
Pronostic: A. HoangCota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
In turneul demonstrativ din Spania va avea loc partida dintre Pedro Portero si un jucator mai putin cunoscut in circuit, Jordan Corella. In mod normal, Pedro Portero, fiind un jucator experimentat de nivel Challenger, care a urcat pana pe locul 106 ATP, nu ar trebui sa aiba nicio problema in acest meci. Meciul va avea loc pe zgura, suprafata favorita a celor doi spanioli, iar eu aleg ca pronostic victoria in minimum de seturi al lui Portero, care poate aduce un profit bun pentru aceasta intalnire.

P. Portero - J. Corella
Pronostic: P. Portero 2-0Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
7 din 978%+265.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here