Pronosticuri tenis 24.06.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Noua saptamana continua cu turnee pe suprafata de iarba, la Antalya si Eastbourne, unde va avea loc un turneu mixt, atat la feminin, cat si la masculin. Articolul urmator va propune alegerile mele pentru ziua de luni, 24 iunie:

Pont Steve Johnson – Reilly Opelka (18.06, 14:30)

Un meci spectaculos se anunta intre doi americani in turneul de la Eastbourne, Reilly Opelka, aflat la cel mai bun sezon al carierei si Steve Johnson. Reilly Opelka incepe astazi sezonul de iarba, venind dupa un sezon de zgura cu rezultate notabile, insa armele sale precum serviciul extrem de puternic si lovitura de forehand se muleaza foarte bine pe aceasta suprafata rapida. Steve Johnson se simte bine pe iarba, insa rezultatele din acest an nu il recomanda foarte mult, fiind invins in primul la Stuttgart, respectiv in turul secund de la Halle. Meciul dintre cei doi se anunta foarte echilibrat, fiind greu de crezut ca se vor putea realiza multe break-uri, iar pronosticurl ales de mine este un prim set foarte strans, in care scorul dupa primele 6 game-uri va fi egal, 3-3.

Pont: Scorul dupa 6 game-uri: 3-3, cota 1.62

Pont Ergi Kirkin – Peter Gojowczyk (18.06, 17:00)

Beneficiar a unei invitatii in turneul de la Antalya, jucatorul turc in varsta de 20 de ani, Ergi Kirkin va avea parte de un meci dificil in primul tur impotriva germanului Peter Gojowczyk, aflat pe locul 123 ATP.  Suferind o serie de 7 infrangeri consecutive, dintre care 3 au fost pe iarba, Peter Gojowczyk cauta sa depaseasca aceasta faza nefasta a sezonului, avand un prim tur facil in primul tur la Antalya, fiind nevoit sa obtina un rezultat notabil in acest turneu. Mizez pe o victorie in minimum de seturi a jucatorului german, care este mult mai exprimentat decat jucatorul turc, care nu a mai luat parte pana acum in meciuri pe aceasta suprafata, fiind una atipica si mult mai rapida. Nici nivelul de joc al turneelor la care a luat parte Kirkin pana acum nu a fost foarte ridicat, ocupand locul 566 ATP, fiind nevoit sa ia parte doar in turnee de nivel ITF.

Pont: Peter Gojowczyk 2-0, cota 1.50


S. Johnson - R. Opelka
Pronostic: 3-3Cota: 1.62
P. Gojowczyk - E. Kirkin
Pronostic: 2-0Cota: 1.50Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here