Pronosticuri tenis 24.01.2021

0

Ultimul act al Challengerului de la Istanbul ține capul de afiș al zilei de duminică, însă se mai desfășoară și alte finale, din cadrul competițiilor ITF. Ușor-ușor ne apropiem de Australian Open, însă până atunci avem ce să pariem.

Ponturi tenis 24 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
O cotă care merită „atacată” din punctul meu de vedere este cea pentru victoria în 2 seturi a ibericei Ivonne Cavalle-Reimers în finala turneului ITF de la Manacor, contra filipinezei Alexandra Eala.

Ivonne este jucătoarea mult mai bine clasată și cu mai multă experiență, fiind situată pe poziția 490 în clasamentul WTA, comparativ cu adversara sa, care este pe locul 1187 și niciodată n-a fost nici măcar în primele 1000 jucătoare. La doar 15 ani ai săi, Alexandra nu cred că va face față presiunii oponentei sale.

Totodată, Cavalle-Reimers nu a pierdut niciun set până acum și consider că nu o va face nici în această finală. Vorbim de o competiție care se desfășoară în țara sa natală, astfel că ea se simte mult mai bine aici și în eventualitatea în care vor fi suporteri, o vor susține pe ea. Totodată, aceasta a câștigat anul trecut nu mai puțin de 40 meciuri pe hard, în timp ce oponenta sa a jucat doar 2 partide.

Alexandra Eala – Ivonne Cavalle-Reimers (ora 12:00)
Pronostic: 2-0 Cavalle-Reimers Cota: 3.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Finala turneului Challenger de la Istanbul va avea loc între Rinderknech și Bonzi și se anunță a fi mult mai echilibrată decât o arată cotele. Anticipez un prim set foarte strâns, cu minim 10 game-uri disputate, luând în calcul faptul că cei doi nu s-au mai întâlnit până acum, așa că mi-e greu să cred că va reuși vreunul să domine categoric.

În 4 din cele 5 partide jucate la Istanbul de Rinderknech, respectiv în 3 din 4 meciuri ale lui Bonzi, prima parte ne-a oferit cel puțin 10 game-uri, așa că procentajele sunt în favoarea acestui scenariu ca să aibă loc și în finală. Mai mult decât atât, ultimele 2 meciuri jucate de cei doi au avut cel puțin 12 game-uri, așa că am încredere în acest pronostic.

Sunt 2 tenismeni de aproximativ aceeași vârstă și totodată cu același nivel de experiență, niciunul nereușind să treacă de primii 150 jucători ATP, așa că prevăd echilibru din toate punctele de vedere.

Arthur Rinderknech - Benjamin Bonzi (ora 12:00)
Pronostic: Peste 10.5 game-uri în primul set Cota: 2.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here