Pronosticuri tenis 25.07.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Pe langa meciurile Irinei Bara si a Irinei Begu, ziua de joi propune alte meciuri interesante in turneele de zgura din Europa, atat in circuitul feminin, cat si masculin. Va propun mai jos alegerile mele pentru aceasta zi de joi, 25 iulie:

Pont Gian Moroni – Joao Sousa (25.07, 16:00)

In al 3-lea meci al zilei de la Gstaad se vor intalni portughezul Joao Sousa, locul 49 ATP si italianul Gian Morono, locul 265 ATP. Italianul a luat parte in principal in turnee de zgura de nivel Challenger, fara a avea insa rezultate notabile, in timp ce Joao Sousa este un jucato experimentat, care traverseaza o forma decenta in aceasta perioada. Chiar daca a castigat 3 meciuri la Gstaad, Gian Moroni va avea un meci foarte dificil impotriva jucatorului portughez, acesta fiind constant din spatele terenului. Asadar, ma astept la o victorie confortabila a lui Joao Sousa in aceasta partida.

Pont: Victorie Joao Sousa, cota 1.47

Pont Paula Ormaechea – Nina Stojanovic (25.07, 19:00)

In turneul de la Jurmala va avea loc confruntarea dintre argentinianca Paula Ormaechea, locul 183 WTA si talentata jucatoare din Serbia, Nina Stojanovic, actualmente locul 209 WTA. Jucatoarea din Serbia se afla intr-o serie de 8 victorii consecutive, venind la Jurmala dupa ce a castigat un turneu ITF, iar aici a castigat deja 3 meciuri. Ma astept sa confirme si in partida contra Paulei Ormaechea, o jucatoare mediocra, ajunsa deja la 26 de ani, fara sa confirme deloc in circuit, in timp ce jucatoarea din Serbia este o speranta pentru viitor.

Pont: Victorie Nina Stojanovic, cota 1.57


G. Moroni - J. Sousa
Pronostic: 2Cota: 1.47
P. Ormaechea - N. Stojanovic
Pronostic: 2Cota: 1.57Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here