Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 25.10.2020

0

După o zi nefastă, astăzi avem parte de ziua finalelor, atât la turneele ATP / WTA, cât și Challenger. Astfel, am ales o partidă de la Ostrava și una de la Ismaning.

Pronosticuri tenis 25 octombrie 2020

ABrt
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 54.4%
Castigate: 31/57
Față în față pentru prima dată, Huesler și Van de Zandschulp se duelează pentru câștigarea competiției de la Ismaning, iar bookmakerii îl dau drept favorit pe cel de-al doilea jucător. Cu toate acestea, am mizat pe victoria lui Marc-Andrea, care trece printr-o formă mai bună decât adversarul său.

Elvețianul are 9 victorii consecutive, câștigând astfel turneul de la Sibiu și continuând acest parcurs de excepție și la competiția din Germania. Adversarii eliminați de el au fost unii de calibru precum: Brown, Schnur, Korda și Hoang, tenismeni cotați mai bine decât acesta.

De partea cealaltă, olandezul nu jucase foarte bine până la această competiție, iar aici și-a respectat statutul de favorit în meciurile disputate, însă oponenții au fost mult mai slabi decât cei întâlniți de Huesler: Varillas, Ramanathan, Kamke și Gunneswaran.

Marc-Andrea Huesler - Botic Van de Zandschulp
Pronostic: Victorie HueslerCota: 2.15

Click aici pentru a paria acest pronostic
Finala competiției de dublu de la Ostrava ne aduce disputa dintre perechile Mertens / Sabalenka și Dabrowski / Stefani. Cu toate că bookmakerii anticipează un duel destul de echilibrat, eu consider că principalele favorite ale turneului își vor respecta acest statut și vor câștiga finala în 2 seturi.

Dabrowski / Stefani se află la primul turneu în această formulă, astfel că nu se cunosc atât de bine, nu formează o pereche omogenizată, comparativ cu adversarele lor care joacă de 2 ani împreună.

Mereu am fost de părere că 2 jucătoare care participă și la simplu se descurcă mult mai bine la dublu, fiindcă au meciuri mai multe în picioare, sunt obișnuite să acopere o suprafață mai mare de teren și totodată au o tehnică mai ridicată. Mă aștept să se vadă această diferență și astăzi, iar favoritele să domine partida de la un capăt la celălalt.

Mertens / Sabalenka - Dabrowski / Stefani
Pronostic: 2-0 Mertens / SabalenkaCota: 2.35

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
21 din 3266%+405.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here