Pronosticuri tenis 26.07.2014

673

tenis 640x4001Din nou am avut parte de o zi profitabila ieri (+0.7 unitati mai exact, 2/3 pronosticuri castigatoare), lipsindu-ne doar un singur “game” in partida dintre John Isner si Marinko Matosevic (7:6 6:4) pentru a ne iesi handicapul de +2.5 game-uri pe jucatorul australian (pentru a avea 100% procentaj de reusita). Astazi avem in desfasurare semifinalele celor trei turnee importante ale saptamanii: Atlanta, Gstaad, Umag. Sa vedem pronosticurile! 😀

18:30 > ATP Umag > Marin Cilic – Tommy Robredo > peste 9.5 game-uri in primul set, cota 1.66 la Bet365.com

Acesti doi tenismeni s-au mai infruntat de cinci ori pana acum, croatul conducand cu 3-2 la general; ultimele doua dispute au avut loc in acest an pe hardul outdoor de la Indian Wells (6:4 6:3) si pe zgura de la Barcelona (7:5 6:7 7:6) – in fiecare din cazuri impunandu-se Marin Cilic. Trebuie sa mentionam si faptul ca din unsprezece seturi jucate unul contra celuilalt, noua dintre ele au depasit “bariera” de noua game-uri – la fel cum am mizat noi ca se va intampla astazi. Ambii sunt obisnuiti cu performanta la acest turneu si au triumfat in precedentele doua partide in minim de seturi. Nu putem sa-i diferentiem din punctul de vedere al eficacitatii serviciului – amandoi servesc foarte bine – doar pe parte de forehand, am putea spune ca Marin Cilic are un plus, iar pe parte de backhand, Tommy Robredo sta ceva mai bine.

20:00 > ATP Umag > Fabio Fognini – Pablo Cuevas > handicap +2.5 game-uri Pablo Cuevas, cota 2.00 la Bet365.com

Ultimul meci direct dintre italian si uruguayan a avut loc in acest sezon pe zgura de la Rio de Janeiro, europeanul reusind sa se impuna dupa un meci de trei seturi (7:6 4:6 6:3). Nu incape indoiala ca “Fogna” este jucatorul mai valoros, dar la fel de bine nu incape indoiala ca Pablo Cuevas este jucatorul mai muncitor, mai serios si mai echilibrat am putea spune din punct de vedere psihic. Finalist al editiei precedente de la Umag, italianul a avut mari batai de cap in sferturi cu tanara speranta a croatilor – Borna Coric – fiind la un pas de eliminare (5:7 7:6 6:3). De cealalta parte, sud-americanul a continuat forma buna si a ajuns la unsprezece victorii consecutive pe zgura – gratie triumfului in fata rusului Teymuraz Gabashvili (6:3 4:6 6:2). Vulnerabilitatea aratata de italian pe al doilea serviciu ar putea fi un motiv in plus pentru care uruguayanul ar avea posibilitatea sa acopere handicapul pozitiv recomandat de noi. Pablo Cuevas a reusit sa expedieze nu mai putin de 12 asi in meciul din sferturi, practicand un joc agresiv si pe parte de retur – 45% procentaj castigator si 5/13 oportunitati de break fructificate.

22:00 > ATP Atlanta > John Isner – Jack Sock > handicap +2.5 game-uri Jack Sock, cota 1.72 la Bet365.com

Semifinala acestui turneu ne ofera un duel 100% american intre gigantul John Isner (29 ani, 2.08m, 12 ATP) si proaspat castigatorul Wimbledon-ului la dublu – Jack Sock (21 ani, 1.85m, 72 ATP). Cei doi s-au mai infruntat in decursul acestui sezon de trei ori – pe zgura de la Nice, 6:4 6:3 pentru Isner – pe iarba de la Boodles Tennis Challenge, 7:6 2:6 12:10 pentru Sock – si pe iarba de la Newport, 6:4 7:6 tot pentru Sock! Asadar, pentru cel supranumit “J. Sizzle” sau “Showtime” – o disputa cu mult mai titratul conational nu mai este privita ca pe un complex, ci acum are toate sansele nu doar sa lupte de la egal la egal cu acesta, dar chiar sa-l si invinga. Ne asteptam la o partida cu foarte putine break-uri, poate chiar fara break-uri, deoarece ambii servesc impecabil, iar acest hard outdoor de la Atlanta este o suprafata foarte rapida. John Isner are un plus de experienta si ceva mai multa forta in bratul drept cu care executa forehand-ul, dar Jack Sock are un plus ca si deplasare in teren si este mai agil la fileu.

Cu un simplu CLICK pe acest link, ai ocazia sa intri in posesia unui BONUS de pana la 200 RON, eligibil pentru a paria pe aceste meciuri interesante! :)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here