Pronosticuri tenis 26.07.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Ziua de ieri a fost una 100% castigatoare, ambele pronosticuri fiind verzi. Incercam sa continuam si ziua de vineri in acest fel, iar mai jos va invit sa studiati pronosticurile mele pentru ziua de vineri, 26 iulie:

Pont Fiona Ferro – Ludmilla Samsonova (26.07, 21:30)

Aflata intr-o serie de 7 victorii consecutive, cu victoria din turneul de la Lausanne, Fiona Ferro continua sa impresioneze si in turneul de la Palermo, obtinand 2 victorii concludente in tururile anterioare. Ea o va intalni in sferturile de finala pe rusoaica Liudmila Samsonova, invingatoare Tamarei Zidansek in turul anterior. Consider insa ca Fiona Ferro va controla aceasta intalnire, avand un tenis mult mai compact, ingrijit din spatele terenului, in timp ce adversara sa face multe greseli nefortate, jocul sau fiind bazat mult pe forta. Mizez astfel pe o continuare a formei excelente a jucatoarei din Franta si calificarea acesteia in semifinale.

Pont: Fiona Ferro -2.5 game-uri, cota 1.50

Pont Kiki Bertens – Jasmine Paolini (26.07, 22:45)

Principala favorita a turneului de la Palermo, olandeza Kiki Bertens, isi respecta pana acum acest statut prin cele 2 victorii extrem de clare obtinute la Ekaterine Gorgodze si Alexandra Krunic, fara sa piarda multe game-uri, ea o va intalni in sferturile de finala pe surpriza competitiei, italianca Jasmine Paolini, locul 142 WTA, care a reusit sa le elimine pe Laura Siegemund si Irina Begu. Meciul impotriva romancei a tinut aproape 3 ore, incheiat in cursul noptii precedente, iar timpul de repaus va fi extrem de scurt. Kiki Bertens va profita cu siguranta de orice moment de scadere in jocul italiencei, care cu exceptia forehand-ului, nu are vreo arma cu care sa ii puna probleme olandezei. Asadar, ma astept la o victorie confortabila a jucatoarei din Olanda.

Pont: Sub 19.5 game-uri, cota 1.47


F. Ferro - L. Samsonova
Pronostic: H-2.5 1Cota: 1.50
K. Bertens - J. Paolni
Pronostic: Sub 19.5Cota: 1.47
F. Ferro - L. Samsonova
Pronostic: H-2.5 1Cota: 1.50
K. Bertens - J. Paolni
Pronostic: Sub 19.5Cota: 1.47Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
18 din 3256%+200.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here