Pronosticuri tenis 26.01.2021

0

Cea de-a doua zi a săptămânii ne oferă partide din cadrul primului tur al competițiilor Challenger de la Quimper și Antalya. Din păcate, niciun român nu va fi prezent la vreuna dintre cele 2 competiții, după eliminarea lui Copil din calificările de la Quimper.

Ponturi tenis 26 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Favoriții cu numărul 3 ai competiției de dublu de la Quimper consider că au o cotă ridicată pentru victoria în meciul cu Rodionov / Rosol și merită atacată, chiar riscând pentru o victorie în minimul de seturi. Cei doi favoriți formează o pereche mult mai omogenă, aflându-se la cel de-al 10-lea meci în această formulă (7 victorii, 9 înfrângeri), comparativ cu adversarii lor care vor juca în premieră împreună.

Mai mult decât atât, Rodionov și Rosol nu joacă foarte des la dublu, ei ocupând locurile 300 și 241 în clasamentul ATP, față de Arends / Jebavy care se poziționează pe locurile 89 și 109.

Rodionov și Rosol vor juca și pe tabloul principal de la simplu, unde consider că se vor concentra mai mult și nu își vor dori să acumuleze oboseală la dublu, așa că cel mai probabil vor ceda inițiativa în fața oponenților. Din cele 7 victorii obținute împreună, Arends / Jebavy au câștigat 5 în 2 seturi, așa că prevăd acest scenariu și pentru astăzi.

Rodionov / Rosol – Arends / Jebavy (ora 17:30)
Pronostic: 2-0 Arends / Jebavy Cota: 2.92

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here