Pronosticuri tenis 27.07.2020

0

Ultima saptamana de turnee demonstrative inainte reluarii turneelor oficiale in circuitul ATP si WTA incepe cu un turneu important din Germania, avand la start jucatori importanti din circuit. Va prezint 3 alegeri de luni, 27 iulie, ce consider ca pot aduce profit:

Pronosticuri Tenis Tennis.tipster.92 1

Pronosticuri tenis 27 iulie 2020

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Rusul Alexey Vatutin porneste cu prima sansa in confruntarea cu germanul Tobias Simon. Germanul se afla pe locul 392 ATP, in timp ce jucatorul rus ocupa in prezent locul 227 in clasament, fiind un jucator mult mai experimentat, cu prezente constante in turneele Challenger. Voi miza asadar pe victoria jucatorului din Rusia, care ar trebui sa domine intalnirea printr-o constanta superioara, cautand o forma buna inaintea reinceprii turneelor oficiale din circuit.

A. Vatutin - T. Simon
Pronostic: A. VatutinCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tobias Kamke il va intalni in aceasta dupaamiaza pe compatriotul sau, Kevin Krawietz, intr-un meci demonstrativ. Kevin Krawietz, castigatorul de anul trecut de la Roland Garros in proba de dublu, este un expert al acelei probe, insa rezultatele din proba de simplu au lipsit in mare parte a carierei, in timp ce Tobias Kamke este un jucator redutabil in aceasta proba, chiar daca in ultimele sezoane a cazut in clasament, luand parte in special in turnee de nivel Challenger. Insa experienta suplimentara a lui Kamke ar trebui sa ii aduca victoria in aceasta confruntare, iar cota este una atragatoare, ce ar putea aduce un profit usor.

T. Kamke - K. Krawietz
Pronostic: T. KamkeCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Veteranul Philipp Kohlschreiber are parte de un meci usor in turneul disputat in fata fanilor, intalnind un compatriot de doar 21 de ani, Louis Wessels, ocupantul pozitiei 432 ATP. Un singur favorit exista in acest duel, in persoana lui Philipp Kohlschreiber, care ar trebui sa obtina o victorie facila, in minimum de seturi. Variatia in joc a experimentatului german ar trebui sa fie suficienta pentru un meci usor in fata lui Wessels, jucator de nivel ITF, fara niciun meci important in cariera. Intalnind unul dintre idolii sai, emotiile acestuia vor fi la un nivel ridicat, aspect ce ar putea dauna suplimentar in jocul acestuia.

P. Kohlschreiber - L. Wessels
Pronostic: P. Kohlschreiber 2-0Cota: 1.59

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
7 din 978%+265.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here