Pronosticuri tenis 27.02.2021

Scris de ABrt27/02/2021

Am ajuns la faza semifinalelor turneelor ATP, unde vor avea loc partide foarte interesante. De asemenea, ne pregătim de alte competiții precum: Buenos Aires, Rotterdam (ATP), respectiv Doha, Lyon (WTA), unde încep calificările.

Ponturi tenis 27 februarie 2021

Roberto Bautista-Agut – Peter Gojowczyk (ora 17:30) ponturi pariuri

Cea de-a doua semifinală de la Montpellier ne aduce un duel dezechilibrat între Roberto Bautista-Agut și Peter Gojowczyk.

Ibericul este favorit și nu cred că va ceda set în acest meci, fiind tenismenul mult mai valoros. Are un stil de joc complex, jucând excelent atât în defensivă, cât și în ofensivă și nu degeaba este pe locul 13 ATP.

Mai mult decât atât, el îl conduce cu 5-1 la capitolul confruntări directe pe oponentul său, iar în 4 din aceste victorii, n-a cedat niciun set.

După ce l-a învins pe Ugo Humbert foarte clar, mi-e greu să cred că se va împiedica de Gojowczyk, care în ultimii ani a jucat modest, având mai multe înfrângeri decât victorii în sezonul competițional.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Roberto Bautista-Agut – Peter Gojowczyk (ora 17:30)
Pronostic: 
2-0 Bautista-Agut
Cota: 
1.58 @

Viktorija Golubic – Laura Paar ponturi pariuri

O cotă care merită atacată este cea pentru victoria lui Golubic cu maxim 19 game-uri disputate, în cadrul întâlnirii cu Paar, de la calificările pentru turneul din Lyon.

Viktorija este într-o formă senzațională pe hard indoor, cu 8 victorii din 9 partide disputate, comparativ cu oponenta sa, care a câștigat doar 2 partide din 5 meciuri jucate.

Golubic are 8 victorii în ultimele 10 partide jucate, așadar are moralul la cote ridicate.

Luând în calcul că s-a îndepărtat de top 100 WTA, consider că elvețianca își va respecta statutul de favorită cu numărul 3 a calificărilor și dacă va juca la fel cum a făcut-o în ultima perioadă, consider că sunt șanse bune să ajungă pe tabloul principal și implicit să câștige acest meci.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Viktorija Golubic – Laura Paar
Pronostic: 
Golubic & Sub 19.5 game-uri
Cota: 
2.41 @

Egor Gerasimov – David Goffin (ora 16:00) ponturi pariuri

Mizez pe un debut de meci strâns, în care Egor Gerasimov și David Goffin vor merge „cap la cap” și va fi egalitate după primele 4 game-uri, scor 2-2.

Cei doi tenismeni s-au mai întâlnit o singură dată, tot pe hard indoor, în 2020, iar atunci primul set a fost unul destul de echilibrat, cu 10 game-uri disputate.

Ambii jucători au un debut de sezon aproape identic, cu 3 victorii din 6 meciuri jucate pe hard outdoor, în timp ce pe hard indoor Gerasimov a câștigat 3 partide, iar Goffin 2.

Suprafața de la turneul francez este una foarte rapidă, așadar mă aștept ca cei doi să-și fructifice punctele de pe propriul serviciu foarte rapid și să nu ofere șanse de break la începutul semifinalei.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Egor Gerasimov – David Goffin (ora 16:00)
Pronostic: 
Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: