Pronosticuri tenis 28-29.02.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Fazele superioare ale turneelor din aceasta saptamana aduc meciuri spectaculoase, iar cotele de speculat sunt destul de ridicate in aceste confruntari. Va prezint mai jos cateva pronosticuri alese de mine pentru ziua de vineri, 28 februarie:

ponturi tennistipster

Pronosticuri tenis 28-29 februarie 2020

In prima semifinala masculina de la Acapulco va avea loc un duel intre 2 american, Taylor Fritz si John Isner. Va fi a 4-a confruntare directa dintre cei doi jucatori, toate meciurile fiind echilibrate, decise la tiebreak. Ma astept si de aceasta data la un meci foarte strans, suprafata de joc de la Acapulco fiind una rapida, iar pronostic ales de mine va fi ca niciunul dintre cei doi sa nu castige mai multe 6 puncte consecutiv, fiind greu de crezut ca Taylor Fritz va reusi sa ii anihileze o serie lunga de servicii consecutive ale lui John Isner.

T. Fritz - J. Isner
Pronostic: Sub 6.5 puncte castigate consecutivCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Daniel Evans a reusit in acest turneu prima calficare in semifinale intr-un turneu de categoria ATP 500, traversand cea mai buna perioada a carierei. In meciul mpotriva lui Andrey Rublev a reusit sa isi impuna stilul de joc atipic pentru circuitul masculin, lovituri cu multe slice-uri, insa impotriva lui Stefanos Tsitsipas va avea o misiune mult mai dificila. Jucatorul grec este mult mai agresiv decat Andrey Rublev, simitindu-se excelent din postura de conducator al punctelor, iar mingile trimise de Daniel Evans in mijlocul terenului vor fi la indemana lui Stefanos in a le trimite langa linia de fund a terenului. Ma astept astfel la o calificare facila in finala a lui Tsitsipas, repetand astfel performanta de anul trecut.

D. Evans - S. Tsitsipas
Pronostic: S. Tsitsipas -3.5 game-uriCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here