Pronosticuri tenis 28.01.2021

0

O nouă zi, o nouă amânare a partidelor de la Antalya, unde ploaia le joacă feste organizatorilor și nu știu cum vor reuși să redreseze situația. În altă ordine de idei, turneul de la Quimper își va afla astăzi sfertfinaliștii, după câteva partide care se anunță foarte interesante.

Ponturi tenis 28 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Prima confruntare directă dintre francezii Enzo Couacaud și Evan Furness se va desfășura în optimile de finală de la Quimper, unde favorit este considerat Evan. Totuși, eu sunt de altă părere și consider că Enzo poate câștiga cel puțin un set în acest duel.

Forma este de partea lui Furness, debutând în acest an cu 9 victorii pe hard outdoor, însă trebuie menționat faptul că meciurile câștigate au fost la nivel ITF, fiind o diferență mare față de competițiile de tip Challenger.

Experiența este de partea lui Couacaud, care în ultimii 2 ani a jucat doar în turnee tip Challenger sau calificări pentru turneele ATP, aflându-se pe locul 211 ATP, față de poziția 423 a adversarului. Mi-e greu să cred că Furness se poate impune în minimul de seturi.

Enzo Couacaud – Evan Furness
Pronostic: Minim 1 set Couacaud Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Optimile de finală de la Quimper ne aduc disputa dintre Arthur Rinderknech și Kacper Zuk, un meci care se anunță a fi destul de echilibrat. Anticipez un debut de meci strâns, cu egalitate după primele 4 game-uri, scor 2-2.

Atât Arthur, cât și Kacper, trec printr-o perioadă excelentă, francezul având 8 victorii pe hard indoor din tot atâtea meciuri disputate, iar polonezul reușind să se impună în toate cele 3 meciuri disputate la Quimper (a jucat și în calificări).

Cei doi tenismeni s-au mai aflat față în față o dată, în 2020, tot pe hard indoor, când Rinderknech s-a impus cu scorul de 6-3, 7-6. La fel cum anticipez și pentru acest meci, disputa de anul trecut ne-a oferit egalitate după primele 4 game-uri, fără nicio șansă de break pentru vreunul din jucători.

Arthur Rinderknech - Kacper Zuk
Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2 Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tabloul principal de la Antalya îi aduce pentru prima dată față în față pe italianul Lorenzo Musetti și chilianul Alejandro Tabila. Favoritul cert este Lorenzo și sunt de acord cu bookmakerii în această privință, anticipând un debut de meci în favoarea italianului, care nu cred că va ceda mai mult de 3 game-uri în primul set.

La doar 18 ani, Musetti a jucat senzațional pe zgură, în finalul anului precedent, ajungând în semifinale la Trieste și Sardinia, în finală la Forli (toate de tip Challenger) și în optimi la Roma, învingând astfel tenismeni precum Wawrinka, Nishikori, Mayer, Tiafoe sau Seppi.

De partea cealaltă, Tabilo a jucat și el foarte bine pe zgură, având un bilanț excelent: 43 victorii și doar 15 înfrângeri, însă majoritatea au fost obținute în circuitul East Coast Pro Series și foarte puține în turneele Challenger care sunt cu adevărat importante. În acest moment, Musetti este peste Tabilo și cred că se va vedea acest lucru.

Lorenzo Musetti – Alejandro Tabilo (ora 16:00)
Pronostic: Primul set - Musetti & Sub 9.5 game-uri Cota: 2.48

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un meci pe care îl văd mult mai dezechilibrat decât o arată cotele este cel dintre Zdenek Kolar (locul 224 ATP) și Lorenzo Giustino (locul 151). Chiar dacă niciunul nu trece printr-o perioadă excelentă, consider că experiența își va spune cuvântul, iar primul set va fi dominat de Lorenzo și vom avea parte de maxim 9 game-uri.

În 2 din cele 3 confruntări anterioare dintre Zdenek și Lorenzo, primul set ne-a oferit maxim 8 game-uri, așa că nu văd de ce nu s-ar întâmpla din nou acest lucru. Totodată, vorbim de o partidă disputată pe zgură, unde se fac multe break-uri, fiind o suprafață lentă.

De asemenea, 60% din meciurile jucate de Kolar, respectiv 54% din partidele disputate de Giustino pe zgură în 2020, ne-au oferit maxim 9 game-uri, așadar și statisticile sunt în favoarea acestui pronostic, în care am destul de multă încredere.

Zdenek Kolar - Lorenzo Giustino (ora 14:00)
Pronostic: Sub 9.5 game-uri în primul set Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here