Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 28.10.2020

0

Ziua de ieri a fost una nefastă, având în vedere că Wawrinka a fost eliminat în mod neașteptat, iar primul set dintre Dimitrov și Khachanov a fost echilibrat, dar numai pe final. Astăzi voi oferi 2 pronosticuri, ambele din cadrul competiției de la Viena.

Pronosticuri tenis 28 octombrie 2020

ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 53.1%
Castigate: 17/32
Duel 100% canadian în cadrul competiției de la Viena, desfășurată pe hard indoor, între Auger Aliassime și Pospisil. Mă aștept la un prim set foarte echilibrat, cu minim 12 game-uri disputate.

Atât Felix, cât și Vasek, sunt 2 tenismeni care preferă suprafețele rapide și în ciuda faptului că primul jucător conduce cu 3-0 la capitolul confruntări directe, cel din urmă mereu l-a pus în difi-cultate pe conaționalul său.

Suprafața de la Viena este una foarte rapida, turneul are premii semnificative și 500 puncte ATP pentru câștigător, așa că nu-l văd pe niciunul să cedeze inițiativa în prima parte a confruntării.

Felix Auger Aliassime - Vasek Pospisil
Pronostic: Peste 10.5 game-uri în primul setCota: 2.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
După ce s-a chinuit cu conaționalul Krajinovic, cred că Nole se va impune și în fața lui Coric, însă mă aștept ca primul set să îl înceapă la fel de greu precum în turul precedent.

Anticipez că sârbul va avea nevoie de cel puțin 10 game-uri disputate în primul set pentru a se impune, Borna fiind un adversar redutabil.

Diferența dintre cei doi este destul de mare, însă trebuie ținut cont și de faptul că Nole n-a mai jucat de mult timp la acest turneu și încă nu s-a adaptat la această suprafață, de-aici și lacunele din meciul precedent.

Novak Djokovic - Borna Coric
Pronostic: Primul set - Novak Djokovic & Peste 9.5 game-uriCota: 2.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
5 din 771%+290.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here