Pronosticuri tenis 29.07.2014

467

tenis 640x4001Astazi ne vom axa in special pe turneul ATP de la Washington, pentru simplul fapt ca este cel mai important care se desfasoara in aceasta perioada, iar mai toti tenismenii participanti il trateaza cu seriozitate pentru ca urmeaza sezonul de hard outdoor din Statele Unite ale Americii si implicit cel mai important turneu (din categoria celor de Grand Slam): US Open!

23:00 > ATP Washington > Sam Querrey – Michael Russell > sa castige cu 2-0 la seturi Sam Querrey, cota 1.53 la Bet365.com

Lucrurile sunt cat se poate de simple in ceea ce priveste pronosticul ales pentru aceasta partida – Sam Querrey (26 ani, 1.98m, 63 ATP) este tenismenul mai valoros si aflat intr-o forma de moment mult mai buna fata de adversarul lui – Michael Russell (36 ani, 1.73m, 143 ATP). Cei doi s-au mai infruntat de alte sase ori pana acum, iar principalul favorit al meciului din aceasta seara s-a impus de fiecare data – cand oponentul era chiar mai tanar si intr-o forma mult mai buna decat cea aratata in acest sezon (cel mai slab de circa cinci-sase sezoane incoace). Principalele atuuri ale celui supranumit “Q” sunt: un prim serviciu mult mai eficient, un forehand mai puternic si o mai mare agresivitate la retur (permisa si de serva adversarului).

01:00 > ATP Washington > Michael Berrer – Jack Sock > sa castige cu 2-0 la seturi Jack Sock, cota 1.57 la Bet365.com

Mizam pe o victorie in minim de seturi a lui Jack Sock, pentru simplul fapt ca suprafata de joc il avantajeaza si este deja adaptat la fusul orar din Statele Unite. Daca tanarul american vine dupa o semifinala la simplu si dupa un triumf la dublu – pe hardul outdoor de la Atlanta – veteranul neamt vine pe asfaltul american direct de pe zgura turneului ATP Challenger Tour de la Oberstaufen (ultima partida pe care a disputat-o acesta pe hard dateaza din 22.02.2014). Chiar si daca nu erau acestea datele problemei, tot reprezentatul “gazdelor” ar fi pornit cu prima sansa, deoarece stangaciul neamt n-a reusit cine stie ce performante pe aceasta suprafata in ultimele sezoane, preferand sa se axeze mai mult pe jocul de pe hard indoor, unde nu este asa multa alergatura (am uitat sa mentionam, are 34 ani).  Jack Sock serveste mai bine, loveste mai bine cu forehand-ul, se deplaseaza mai bine in teren, este mai stapan pe jocul de la fileu – singurul plus pe care-l are Michael Berrer fiind (poate) experienta si faptul ca poate lovi decisiv in unele momente si cu backhand-ul (executat cu o mana).

02:00 > ATP Washington > Blaz Kavcic – Benjamin Becker > sa castige Benjamin Becker, cota 1.80 la Bet365.com

In ultimele ore au scazut cotele pe victoria lui Blaz Kavcic (27 ani, 1.88m, 82 ATP), in ciuda faptului ca acesta si-a desfasurat jocul in acest sezon in mare parte in cadrul unor turnee din categoria ATP Challenger Tour si n-a mai participat in acest an la vreun turneu din Statele Unite (nici in anii precedenti, n-a reusit performante la US Open sau Miami sau Indian Wells, turnee pe care le-a mai frecventat si a fost eliminat in runda inaugurala sau in calificari). De cealalta parte, neamtul Benjamin Becker (33 ani, 1.78m, 56 ATP) parca traieste o a doua tinerete, iar dupa sezonul foarte bun de iarba cu care ne-a obisnuit, a urmat o semifinala pe hardul outdoor de la Atlanta (fara set pierdut). In ciuda faptului ca in acest sezon s-a axat mai mult pe hard outdoor, slovenul Blaz Kavcic ramane un zgurist la baza – total in antiteza cu veteranul neamt care s-a facut cunoscut in circuitul masculin prin victoriile rasunatoare de pe cele trei suprafete rapide: hard outdoor, hard indoor, iarba!

Cu un simplu CLICK pe acest link, ai ocazia sa intri in posesia unui BONUS de pana la 200 RON, eligibil pentru a paria aceste evenimente interesante din “sportul alb”. 😀

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here