Pronosticuri tenis 30-31.07.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Sezonul nord-american de turnee disputate pe suprafata dura au inceput cu meciuri spectaculoase atat la Washington, cat si la San Jose. Va prezint in urmatorul articol cele mai bune pronosticuri pentru ziua de 30 iulie, respectiv dimineata zilei de miercuri, 31 iulie:

Pont Zarina Diyas – Cori Gauff (30.07, 22:30)

Surpriza turneului feminin de la Wimbledon, tanara americanca Cori Gauff, a reusit calfiicarea pe tabloul principal al turneului de la Washington prin 2 victorii clare in turneul de calificari, iar in primul tur o va intalni pe jucatoarea din Kazakhstan, Zarina Diyas, locul 84 WTA. Chiar daca Zarina Diyas are o experienta mult mai mare in circuitul WTA, “momentumul” este la jucatoarea Americana, aceasta fiind foarte dornica de a obtine un prim rezultat notabil intr-un turneu important in fata propriilor suporteri. Mizez asadar pe victoria jucatoarei din Sua, forma sa excelenta de la Wimbledon pare sa continue si in acest debut al sezonului de hard.

Pont: Victorie Cori Gauff, cota 1.53
Casa de pariuriPariaza acumBonus la inscriere
pariaza pontul500 Ron

 

Pont Su Wei Hsieh – Kirsten Flipkens (31.07, 01:30)

Campioana in turneul de dublu feminin, Su Wei Hsieh are un moral excelent inaintea debutului in turneul feminin de la Washington, unde o va intalni in primul tur pe belgianca Kirsten Flipkens, iesita din forma in acest sezon, coborata chiar din prima suta WTA. Consider ca jucatoarea din Asia va detine controlul acestei partide, prin faptul ca reuseste deseori un joc extrem de ingrijit, fara sa ofere ritm bun de joc adversarelor, jucatoarea care isi pierd deseori rabdarea, iar Su Wei Hsieh profita de cele mai multe ori. La fel cred ca se va intampla si in acest meci, bazat pe schimburi lungi de mingi din spatele terenului, cel mai adesea castigate de Hsieh.

Pont: Su Wei Hsieh -2.5 game-uri, cota 1.50
Casa de pariuriPariaza acumBonus la inscriere
pariaza pontul500 Ron

S.W. Hsieh - K. Flipkens
Pronostic: H-2.5 1Cota: 1.50
C. Gauff - Z. Diyas
Pronostic: 1Cota: 1.53Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here