Pronosticuri tenis 30.01.2021

0

O nouă zi foarte bună, cu 2 ponturi câștigătoare din cele 3 oferite și sperăm să continuăm pe aceeași lungime de undă. Astăzi au loc semifinalele competițiilor Challenger și chiar finale din cadrul turneelor ITF.

Ponturi tenis 30 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
O semifinală mult mai echilibrată decât o arată cotele va fi între francezul Benjamin Bonzi și americanul Sebastian Korda. Mă aștept ca cel puțin debutul de meci să fie unul strâns, cu egalitate după primele 4 game-uri.

Va fi prima dispută dintre cei doi tenismeni, nu se cunosc deloc între ei, așa că nu îl văd pe niciunul să domine meciul încă din startul confruntării. I-am urmărit pe amândoi la acest turneu și au jucat excelent, în special pe propriul serviciu.

Korda este mai odihnit, jucând doar 5 game-uri în sferturi, însă Bonzi compensează cu forma senzațională (6 victorii din 7 meciuri pe hard indoor în 2020) și cu faptul că va juca în țara sa natală.

Benjamin Bonzi - Sebastian Korda (ora 13:00)
Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2 Cota: 2.15

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultimul act al turneului ITF de la Andrezieux-Boutheon ne aduce dispută dintre perechile Lu / You și Kania-Cho / Zavatska. Cele din urmă sunt considerate drept favorite de bookmakeri, dar eu sunt de altă părere și prevăd un meci bun făcut de Lu / You, cu minim un set câștigat.

Lu / You au jucat fără greșeală până acum, pierzând maxim 6 game-uri în fiecare fiecare din cele 3 partide. În semifinale au trecut fără drept de apel de principalele favorite, Paar / Wachaczyk.

Nici adversarele lor n-au pierdut set, dar au avut emoții în penultimul act, câștigând după 2 seturi strânse: 7-6, 6-4. Lu / You joacă bine și la simplu, ambele fiind în primele 200 jucătoare WTA, comparativ cu oponentele, unde doar Zavatska este în primele 200 la simplu.

Lu / You - Kania-Cho / Zavatska (ora 12:00)
Pronostic: Minim 1 set Lu / You Cota: 1.49

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here