Pronosticuri tenis 31.07.2014

421

tenis 640x4001Cum in turneul de la Kitzbühel a plouat ieri mai toata ziua, astazi partidele vor incepe mai devreme (in jur de ora 12:00), astfel ca-l vom lasa la o parte si ne vom axa tot pe cel de la Washington, unde avem programate mai multe partide din cadrul optimilor de finala! Suprafata de joc este una foarte rapida (hard outdoor), astfel ca sunt de luat in seama “big serverii”. 🙂

23:00 > Kevin Anderson – Malek Jaziri > peste 21.5 game-uri in meci, cota 1.80 la Bet365.com

Ne asteapta o partida interesanta si echilibrata intre sud-africanul Kevin Anderson (28 ani, 2.03m, 21 ATP) si tunisianul Malek Jaziri (30 ani, 1.85m, 114 ATP). Chiar daca bookmakerii prevad o victorie facila din partea primului mentionat, noi consideram ca “outsiderul” se poate ridica la nivelul oponentului, demonstrant acest lucru prin victoriile din precedentele doua runde impotriva unor tenismeni mult mai bine clasati – 7:6 6:4 cu ucraineanul Sergiy Stakhovsky si 2:6 7:6 6:1 contra cehului Radek Stepanek. De cealalta parte, africanul a reusit o victorie in minim de seturi contra modestului rus Evgeny Donskoy (6:3 6:4), dupa ce in precedentul turneu de pe hard outdoor (Atlanta) pierdea inca din runda inaugurala cu Thiemo de Bakker (133 ATP). Sunt doi tenismeni cu stiluri de joc asemanatoare, bazate in special pe un prim serviciu puternic si pe lovitura de forehand. Nici unul nu prea exceleaza la capitolul retur, astfel ca ne asteptam sa vedem putine break-uri.

23:00 > Steve Johnson – Ivo Karlovic > handicap +2.5 game-uri Steve Johnson, cota 1.72 la Bet365.com

Am ales sa atacam handicapul la game-uri al americanului Steve Johnson, deoarece a reusit sa castige singura intalnire directa cu gigantul croat – 6:7 6:4 7:6 (anul trecut pe hardul indoor de la San Jose) – dar si pentru ca in prececentele doua meciuri de la acest turneu s-a descurcat excelent cand de cealalta parte a fileului s-au aflat doi servanti redutabili – 6:3 7:6 cu australianul James Duckworth si cel mai important 6:7 6:3 7:6 contra conationalului John Isner (cea mai mare surpriza a zilei de ieri). De cealalta parte, croatul Ivo Karlovic s-a cam chinuit cu francezul Benoit Paire – 7:6 6:7 7:6 – impunandu-se intr-un final gratie experientei si a serviciului, care intr-un TIE BREAK e cat se poate de clar ca poate face diferenta. Asadar, chiar daca (sa presupunem) tanarul american va pierde in minim de seturi astazi, dar in doua TIE BREAK-uri, handicapul de +2.5 game-uri va acoperi acea “gaura”, iar pariul nostru va fi unul castigator! Ambii servesc bine, iar la singurul meci direct disputat anul trecut, Ivo Karlovic a avut doar o singura minge de break, pe care Steve Johnson a si reusit s-o salveze (asadar, putine sanse sa vedem break-uri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here