Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 31.10.2020

0


Ziua de ieri a fost una destul de bună, cu o cotă de 3 câștigătoare. Pentru astăzi am decis să aleg 2 pronosticuri, ambele din cadrul competiției de la Viena.

Pronosticuri tenis 31 octombrie 2020

ABrt
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 36.4%
Castigate: 4/11
Rublev este favorit cert în semifinala cu Anderson însă eu mizez pe o surpriză în acest duel și sunt de părere că sud-africanul este capabil să câștige cel puțin primul set în fața rusului.

Kevin a jucat excelent la acest turneu și și-a revenit după o perioadă mai slabă, eliminându-i pe Novak, Carreno-Busta și Medvedev și jucând din ce în ce mai bine. S-a impus în primul set al tuturor celor 3 partide și nu văd de ce nu ar avea o șansă și azi.

Adversarul său, Andrey, trece printr-o formă senzațională, venind după turneul câștigat la Saint Petersburg, însă trebuie luat în calcul și faptul că a jucat multe meciuri și a acumulat oboseală. În fața unor jucători care lovesc puternic precum Anderson, Rublev a pierdut primul set în ultimele dispute (contra lui Shapovalov și Humbert).

Kevin Anderson - Andrey Rublev
Pronostic: Primul set - AndersonCota: 3.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel care a obținut cea mai neașteptată victorie din ultima perioadă după ce l-a învins pe Djokovic, Lorenzo Sonego, este considerat outsider și în disputa cu Evans, însă eu sunt de altă părere.

Am mizat pe un pariu special și anume că Daniel nu va reuși vreun break în primul set al confruntării, luând în calcul că italianul vine după o victorie de senzație, are moralul la cote maxime și își va dori să continue seria excelentă. Dacă nu și-a pierdut serviciul în primul set cu Nole, înseamnă că o poate face și contra britanicului.

Lorenzo a câștigat toate cele 3 meciuri în minimul de seturi, este mai odihnit comparativ cu oponentul său care vine după un meci lung câștigat în fața lui Dimitrov cu scorul de 7-6, 4-6, 6-3 și acest aspect poate să facă diferența.

Lorenzo Sonego - Daniel Evans
Pronostic: Daniel Evans să facă break în primul set - NuCota: 3.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
5 din 5100%+315.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here