Pronosticuri tenis Australian Open 12.02.2021

0

Australian Open continuă cu meciuri foarte interesante atât la feminin, cât și la masculin, pe lângă partidele în care vor fi implicate româncele rămase în competiție: Simona Halep și Sorana Cîrstea.

Ponturi tenis 12 februarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Procentaj: 55.7%
Castigate: 34/61
Duel 100% canadian în turul 3 de la Australian Open, unde mă aștept să vedem un debut de meci strâns, cu egalitate după primele 4 game-uri.

Atât Denis, cât și Felix, se simt excelent pe suprafețele rapide și au jucat din ce în ce mai bine la ediția din acest an a acestui Grand Slam.

S-au mai întâlnit de 4 ori până acum, se cunosc foarte bine între ei și sunt sigur că ne vor oferi un meci spectaculos. Miza este una importantă pentru amândoi, fiindcă niciunul nu a mai ajuns până acum în optimile de finală, așadar îi văd la fel de montați și motivați.

Servesc excelent, urcă destul de des la fileu și preferă să încheie rapid punctele și mă aștept să înceapă foarte bine acest duel.

Denis Shapovalov - Felix Auger Aliassime (ora 10:00)
Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
O cotă care merită atacată din punctul meu de vedere este cea pentru un prim set câștigat de cuplul Murray / Soares în fața perechii Djere / Travaglia și cu maxim 9 game-uri disputate.

Djere / Travaglia participă extrem de rar în turneele de dublu și nu îi văd să mai reușească o nouă surpriză la fel ca în primul tur. Dacă Djere nici nu are clasament la dublu, Travaglia nu se află în primii 400 jucători, așadar nu văd cum ar putea să scoată ceva din acest meci.

La polul opus se află Murray / Soares, care se poziționează pe locurile 22 și 5 în clasamentul ATP la dublu. Mai mult decât atât, aceștia au 5 victorii din tot atâtea meciuri disputate în 2021 și peste 140 victorii în această formulă. Omogenitatea și experiența își va spune cuvântul, într-un meci în care cel mai probabil vor domina clar.

Djere / Travaglia – Murray / Soares (ora 02:00)
Pronostic: Primul set - Murray / Soares & Sub 9.5Cota: 1.94

Click aici pentru a paria acest pronostic
După cele 2 victorii anterioare în fața lui Fucsovics, anticipez cea de-a partidă în care canadianul se va impune destul de clar în fața acestui adversar, având toate atuurile de partea sa.

Nu consider că Marton poate câștiga mai mult de 18 game-uri în acest meci, cum n-au reușit să facă acest lucru nici Coria, dar nici Moutet, în fața lui Raonic.

Milos este totodată și mult mai odihnit, având doar 7 seturi disputate la AO, față de cele 10 ale oponentului său, așadar va avea un plus și din acest punct de vedere. Sfertfinalist la ultimele 2 ediții, canadianul a trecut mereu în minimul de seturi de acest tur 3, așa cum cel mai probabil o va face și în acest an.

Marton Fucsovics – Milos Raonic (ora 08:00)
Pronostic: Sub 18.5 game-uri FucsovicsCota: 1.69

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
24 din 3863%+382.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here