Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 16.09.2020

0

Astăzi intră în scenă la Roma și Simona Halep, care va încerca să câștige pentru prima dată această competiție. Pentru această zi am ales partide atât de la masculin, cât și de la feminin. Dacă sunteți interesați să vedeți meciurile de la feminin, le puteți urmări pe canalele DigiSport.

Bratu Andrei
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44
Cu toate că perechea Krajicek / Skugor este considerată favorită de bookmakeri, sunt de părere că perechea canadiană Auger Aliassime / Raonic se va ține bine în primul set și la cum servesc amândoi, mi-e greu să cred că vor oferi șanse de break.

Anticipez un prim set care va avea minim 10 game-uri disputate și chiar dacă meciul are loc pe zgură, vorbim de o partidă de dublu, unde serviciul este unul foarte important.

Krajicek / Skugor vin la Roma după turneul câștigat la Kitzbuhel, unde în 3 din cele 4 partide disputate, primul set a avut minim 12 game-uri disputate, astfel că sunt șanse foarte mari ca acest deznodământ să se întâmple și astăzi.

Austin Krajicek / Franco Skugor – Felix Auger Aliassime / Milos Raonic
Pronostic: Peste 9.5 game-uri în primul setCota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Favorita cu numărul 4 a competiției de la Roma, Elina Svitolina, sunt de părere că va obține victoria în fața rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, în cadrul celui de-al doilea tur.

Cu toate că Anastasia conduce la capitolul confruntări directe cu scorul de 3-1, toate aceste meciuri au avut loc pe hard, iar pe zgură se simte mult mai bine Svitolina.

Jucătoarea din Ucraina a câștigat de 2 ori această competiție, în 2017 și 2018, în timp ce oponenta sa n-a trecut mai departe de optimile de finală. În cele 10 participări anterioare, rusoaica a fost eliminată de 8 ori în maxim turul al doilea și anticipez același scenariu și pentru această ediție.

Anastasia Pavlyuchenkova - Elina Svitolina
Pronostic: Victorie SvitolinaCota: 1.73

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nu mai puțin de 7 confruntări directe au avut loc până în prezent între Strycova și Pliskova, Karolina conducând la acest capitol cu 6-1. Pe zgură s-au întâlnit de 2 ori, chiar în acest an și nu s-a depășit pragul de 19 game-uri.

Am mizat pe o partidă scurtă, cu maxim 21 de game-uri disputate, luând în calcul aspectul menționat mai sus, dar și faptul că din cele 7 confruntări directe, doar una singură a avut nevoie de set decisiv.

Niciuna dintre ele nu trece printr-o perioadă foarte bună și sunt șanse mici ca cea care va pierde primul set să forțeze revenirea în meci, la cum le-am urmărit în ultimele meciuri.

Referitor la ultimele 10 partide jucate, Strycova a avut 7 partide în 2 seturi, în timp ce Pliskova a avut 9 meciuri în minimul de seturi, așa că maxim 21 game-uri jucate în acest duel pare un pariu potrivit.

Barbora Strycova - Karolina Pliskova
Pronostic: Sub 21.5 game-uriCota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here