Pronosticuri tenis propuse de Andrei Bratu 22.10.2020

0

Din păcate ieri am fost aproape de a oferi o cotă excelentă, însă chiar dacă primul set din meciurile lui Tiafoe și Aliassime a fost echilibrat, n-a fost egalitate după primele 6 game-uri. Pentru azi am ales 3 pronosticuri, 2 de la masculin (Antwerp și Koln) și unul de la feminin (Ostrava).

Pronosticuri tenis 22 octombrie 2020

ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 45.2%
Castigate: 19/42
În ciuda faptului că italianul Sinner este considerat favorit cert în fața lui Herbert, consider că francezul poate să îl pună în dificultate pe italian, cel puțin în debutul partidei și anticipez egalitate după primele 6 game-uri.

Atât Jannick, cât și Pierre, sunt 2 tenismeni care se descurcă foarte bine pe suprafețele rapide, axându-se mult pe propriul serviciu, dar și pe urcările dese la fileu.

Îl văd pe Herbert cu o șansă bună deoarece vine după 3 victorii consecutive la Koln, fiindcă a participat în calificări, așa că este intrat în ritmul competiției mai bine decât oponentul său, care a jucat un singur meci.

Pierre Hugues Herbert - Jannick Sinner
Pronostic: Scorul după primele 6 game-uri (Set 1): 3-3Cota: 2.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Frații Zverev sunt considerați outsideri în partida contra perechii Krawietz / Mies, însă eu aici anticipez o surpriză și îi văd pe aceștia capabili să se impună în primul set, un set care va avea cel puțin 10 game-uri disputate.

Krawietz / Mies nu au jucat în turul precedent, fiindcă adversarii nu s-au prezentat, astfel că nu sunt intrați în ritm, iar Alexander și Mischa pot profita de acest aspect. Cei din urmă servesc foarte bine și se înțeleg excelent așa că nu văd de ce nu ar avea șansa lor.

În ultimele 5 meciuri, fie că au pierdut sau au câștigat, în 4 dintre acestea frații Zverev s-au impus în primul set, astfel că încep bine partidele și sper să o facă la fel și astăzi.

Krawietz / Mies - Zverev / Zverev
Pronostic: Primul set - Zverev / Zverev & Peste 9.5 game-uriCota: 5.31

Click aici pentru a paria acest pronostic
A sosit momentul revanșei pentru Karolina Pliskova după ce adversara de astăzi, Veronika Kudermetova, a învins-o pe aceasta chiar în acest an, la Cincinnati.

Am mizat pe o victorie în minimul de seturi a ocupantei locului 6 în clasamentul WTA deoarece trebuie să-și revină pe acest final și să încerce câștigarea acestui turneu din țara sa natală.

Într-adevăr, Kudermetova este într-o formă mai bună față de Karolina, dar dacă favorita cu numărul 2 a competiției de la Ostrava va juca la cote înalte, Veronika n-are nicio șansă în fața acesteia. Pliskova servește mai bine, lovește în forță, iar suprafața de la Ostrava este una foarte rapidă.

Veronika Kudermetova - Karolina Pliskova
Pronostic: 2-0 PliskovaCota: 2.40

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 5062%+935.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here