Pronosticuri tenis Roland Garros 03.06.2019

0

Ziua de luni ofera meciuri spectaculoase din faza optimilor de finala, zi in care si Simona Halep revine pe terenurile de la Roland Garros, fiind principala favorita ramasa in competitia feminina. Mai jos, va prezint cele mai bune pronosticuri pentru ziua de luni, 3 iunie:

Pont Sofia Kenin – Ashleigh Barty (03.06, 12:00)

Cea care a produs supriza turului al 3-lea in turneul feminin de la  Roland Garros, Sofia Kenin, eliminand-o pe Serena Williams in minimum de seturi, o va intalni in optimile de finala pe tenacea jucatoare australianca, Ashleigh Barty, locul 8 WTA, aflaata la cea mai buna clasare din cariera, care pare sa se simta tot mai bine si pe suprafata lenta de zgura. Australianca a castigat toatele cele 3 meciuri in minimum de seturi, fiind foarte autoritara in joc, in timp e Sofia Kenin a reusit un meci solid doar impotriva Serenei Williams, care a comis multe erori nefortate. Ashleigh Barty este o jucatoare aflata intr-o forma mult mai buna decat Serena, pornind ca mare favorita in acest meci, avand armele necesare pentru a obtine o victorie concludenta, in minimum de seturi, obtinand astfel cel mai bun rezultat de la Roland Garros.

Pont: Ashleigh Barty castiga cu 2-0 la seturi, cota 1.60

Pont Fabio Fognini – Alexander Zverev (03.06, 14:00)

Germanul Alexander Zverev a atins cel mai bun rezultat in turneul de la Paris prin accederea in faza optimilor de finala, unde il va intalni pe tenacele Italian Fabio Fognini. Ambii jucatori traverseaza o forma excelenta in acest sezon de zgura, Fognini castigand la Monte Carlo, in timp ce Alexander Zverev si-a adjudecat trofeul de la Geneva. 2-1 este scorul intalnirilor directe, ultimul meci avand loc chiar in acest an la Monte Carlo, unde Fognini s-a impus cu 2-1 la seturi. De atunci, Zverev si-a ridicat foarte mult nivelul de joc, urmand ca aceasta intalnire sa fie una foarte spectaculoasa. Ambii jucatori au avut atat perioade de dominatie in joc in tururile precedente, cat si momente cand jocul lor a scazut considerabil. Din aceste motive, consider ca acest meci va fi unul echilibrat, fara a fi terminat in minimum de seturi in favoarea oricarui jucator.

  • Pont : Peste 3.5 seturi
  • Cota 1.50 <<< sau daca inca nu ai un cont la ACEASTA CASA DE PARIURI, deschizi unul acum si joci pariul cu 10 RON la cota normala, iar daca acesta va fi castigator vei lua 200 RON in loc de 17 RON >>>

Pont Dominic Thiem – Gael Monfils (03.06, 15:30)

Un meci foarte echilbirat in optimile de finala ale turneului masculine va avea loc intre austriacul Dominic Thiem, castigatorul turneului de la Barcelona si francezul Gael Monfils, favoritul tribunelor parizieni. Chiar daca scorul intalnirilor directe este unul confortabil in favoarea lui Thiem, 6-1, forma aratata de Gael Monfils in acest turneu este una excelenta, aratatand o maturitate in joc foarte mare, in timp ce Dominic Thiem a avut mici probleme impotriva lui Pablo Cuevas in runda precedenta. Victoriile jucatorului francez au fost in minimum de seturi, fara prea mari probleme. Partida dintre cei doi se anunta una foarte spectaculoasa, fiind greu de crezut ca unul dintre cei doi se va impune in minimum de seturi, partida avand mare potential de a fi decisa intr-un set decisiv. Chiar daca Dominic Thiem este unul dintre cei mai buni jucatori pe aceasta suprafata, jucatorul francez poseda un urias potential pentru a furniza o mare supriza in acest meci.

Pont: Peste 3.5 seturi, cota 1.57


S. Kenin - A. Barty
Pronostic: 0-2Cota: 1.60
F. Fognini - A. Zverev
Pronostic: Peste 3.5 seturiCota: 1.50
D. Thiem - G. Monfils
Pronostic: Peste 3.5 seturiCota: 1.57Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
17 din 2763%+380.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here