Pronostic Tenis : Ivo Karlovic – Gilles Muller ATP Hertogenbosch 18.06.2017

413

Ivo Karlovic – Gilles Muller

Prima serie de turnee pe iarba a acestui sezon se apropie de final, iar in finala turneului ATP de la Hertogenbosch se vor intalni gigantul croat de 2.11 m, Ivo Karlovic, si luxemburghezul Gilles Muller, un meci ce se va baza pe multe puncte scurte incheiate in spatele propriului serviciu.

Ivo Karlovic

  • Croatul, la cei 38 de ani impliniti, pare sa se simta excelent pe terenul de joc, fara a da semnele unei retrageri din circuit. In prezent ocupa locul 24 in clasamentul ATP de simplu
  • In turneul olandez a aratat o forma foarte buna, depasind nume precum Kozlov (SUA) , Medvedev (Rusia), iar in semifinale a reusit sa produca surpriza, trecand de compatriotul sau, Marin Cilic, in urma unui tiebreak in setul decisiv.
  • Pe propriul serviciu nu a parut a avea probleme, in spatele caruia a reusit un numar de aproximativ 10 asi pe meci si castigand 90 % ale punctelor pe primul serviciu

Gilles Muller

  • Jucatorul din Luxemburg, ajuns la varsta de 34 de ani, ocupa in prezent locul 28 in proba de simplu a clasamentului ATP.
  • Pare sa se simta extrem de bine pe iarba olandeza, devenind favoritul publicului in urma eliminarii celorlalti olandezi de pe tabloul principal. In semifinala a reusit o surpriza uriasa, castigand cu scorul de 7:6 6:2 de tanarul german, Alexander Zverev.
  • Jocul pe iarba pare sa fie in concordanta, bazandu-se pe principala sa arma, serviciul, care prin plasamentul excelent, ii ofera un avantaj mare pe gazon.

Intalniri directe

  • S-au desfasurat 2 meciuri intre cei 2 jucatori, ambele pe iarba, anul trecut, in semifinalele aceluiasi turneu olandez, unde s-a impus Gilles Muller in urma a 2 tiebreak-uri, respectiv in SUA, la Newport, cand Karlovic s-a impus in urma a 3 tiebreak-uri.

Pronostic Ivo Karlovic – Gilles Muller

  • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele scurte castigate pe propriul serviciu de fiecare dintre cei doi jucatori.
  • In cele 2 meciuri directe, departajarea intre cei doi s-a realizat doar in urma unor tiebreak-uri, ceea ce cred ca sa va repeta si in acest meci
  • O importanta si o presiune in plus o va da si momentul disputarii acestui meci, in urma caruia jucatorii incearca sa isi mai treaca un titlu in palmares.

 Pronostic : Total game-uri in primul set : peste 12.5  @1.58 – Unibet

Click AICI pentru a paria pontul; ai un pariu fara risc de 250 RON!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) iunie 2017 : castigate 2 , pierdute 1

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here