Pronostic Tenis : Ivo Karlovic – Marin Cilic ATP Hertogenbosch 17.06.2017

233


Ivo Karlovic – Marin Cilic

Turneul ATP 250 Hertogenbosch a ajuns la etapa semifinalelor, iar al doilea meci ii pune fata in fata pe 2 croati, veteranul de 38 de ani Ivo Karlovic si Marin Cilic. Meciul se anunta unul nu foarte spectaculos, dominand schimburile scurte, terminate in urma serviciilor puternice ce le poseda ambii jucatori.

Ivo Karlovic

 • Croatul, la cei 38 de ani impliniti, pare sa se simta excelent pe terenul de joc, fara a da semnele unei retrageri din circuit. In prezent ocupa locul 24 in clasamentul ATP de simplu
 • In tururile precedente a obtinut victorii concludente in fata rusului Medvedev si a americanului Kozlov, terminate in minimum de seturi, surpriza placuta facand-o numarul de break-uri reusit de acesta.
 • Pe propriul serviciu nu a parut a avea probleme, in spatele caruia a reusit un numar de aproximativ 10 asi pe meci si castigand 90 % ale punctelor pe primul serviciu

Marin Cilic

 • Croatul, in varsta de 28 de ani, ocupa in prezent locul 7 in proba de simplu a clasamentului ATP.
 • Croatul vine dupa un sezon de zgura reusit, cu un sfert de finala in turneul de la Roland Garros si o victorie in turneul ATP de la Istanbul in fata canadianului Milos Raonic.
 • Acomodarea cu noua suprafata (gazonul) pare sa se fi realizat destul de bine, trecand in primele tururi de sarbului Janko Tipsarevic (2:1) , respectiv de canadianul Vasek Pospisil (2:0).

Întâlniri directe

 • Intre cei doi jucatori de aceeasi nationalitate au avut loc 6 meciuri oficiale, scorul fiind egal , 3-3. Ultimul meci dateaza de la finele anului trecut, in optimile de finala a turneului Masters de la Paris, in care Marin Cilic a reusit victoria cu scorul de 7:6 6:2.

Pronostic Ivo Karlovic – Marin Cilic

 • Meciul se va axa pe apararea propriului serviciu, ambii jucatori dispunand de servicii foarte puternice si bine plasate, acesta fiind principalul punct „forte” pentre amandoi.
 • Nu vor fi foarte multe sanse pe retur, ambii jucatori fiind putin deficitari la acest capitol, iar suprafata, fiind una extrem de rapida, nu ii va avantaja la acest capitol.
 • Punctele scurte bazate pe fructificarea serviciului, va da un prim set extrem de echilibrat, care va fi terminat in urma puncte decisive, posibil intr-un tiebreak.

  Pronostic : Peste 10.5 game-uri in primul set  @1.55 – Betano

Click AICI pentru a paria pontul; ai bonus 100% pana la 500 RON!

Informatii utlizator (Tennis.Tipster.92) – iunie 2017 : 1 castigate – 1 pierdute

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

 1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
 2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
 3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here