PSG – Clermont ponturi pariuri 11.09.2021

Scris de Red10/09/2021

PSG trebuie sa isi continue inceputul perfect de sezon pe care il are, dar nou-promovata Clermont a impresionat pana in acest moment si nu spun asta neaparat pentru ca este neinvinsa, dar mai ales pentru jocul pe care l-a prestat. De aceea am unele indoieli in privinta pariului pe solist, asa ca am ales sa merg pe piata golurilor acolo unde am gasit un pariu combinat in care am incredere foarte mare. Vezi mai jos recomandarea mea.

PSG

A jucat perfect pana in acest moment pentru ca in 4 meciuri are 4 victorii si astfel este pe primul loc. A marcat nu mai putin de 12 goluri si a primit 5.

S-a impus cu 2-1 in deplasarea de la Troyes, cu 4-2 pe teren propriu in compania lui Strasbourg, tot cu 4-2 in deplasarea de la Brest, iar in ultima partida a castigat cu 2-0 la Reims.

Sunt in continuare probleme de lot fiindca Juan Bernat, Dagba, Mauro Icardi, L. Kurzawa, Letellier, Sergio Ramos si S. Rico sunt accidentati. Pe langa acestia, Kylian Mbappe si Verratti sunt incerti.

Clermont

Pot spune ca este surpriza placuta a acestui inceput de sezon fiindca este neinvinsa dupa 4 etape scurse si nou-promovata a impresionat mai ales prin jocul prestat.

A inceput cu o victorie 2-0 in deplasarea de la Bordeaux, apoi s-a impus cu 2-0 acasa in compania lui Troyes. Au urmat 2 rezultate de egalitate 3-3 in deplasarea de la Lyon si 2-2 acasa cu Metz.

Un lucru foarte bun este faptul ca toti jucatorii sunt disponibili si antrenorul va folosi cel mai puternic prim' 11.

Intalniri directe

In mod surprinzator, aceasta va fi prima intalnire dintre cele 2 formatii si Publicwin o da mare favorita pe PSG, dar cota acesteia este in usoara crestere.

PSG – Clermont echipe probabile

PSG (4-3-3): Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kehrer, Diallo – Wijnaldum, Gueye, Herrera – Di Maria, Messi, Neymar.

Clermont (4-2-3-1): Desmas – N;Simba, Ogier, Hountondji, Zededka – Gastien, Iglesias – Rashani, Berthomier, Dossou – Bayo.

PSG – Clermont cote pariuri

Daca esti in cautare de pronosticuri fotbal azi nu rata aceasta partida fiindca am gasit cateva cote foarte bune. O vezi pe Clermont capabila sa inscrie? Este o cota de 1.80 pentru GG. Sau diferenta de valoare este prea mare si PSG se va impune la handicap la o cota de 1.75?

PSG – Clermont ponturi pariuri

PSG – Clermont ponturi pariuri

Clermont a impresionat pana in acest moment si chiar o vad capabila sa inscrie cel putin un gol in aceasta deplasare. Spun asta pentru ca a reusit sa inscrie de 3 ori impotriva lui Lyon, iar PSG nu a aratat atat de sigura in defensiva.
Desigur, PSG este mare favorita sa se impuna si poate inscrie de una singura cel putin 3 goluri.
Probabil acesta va fi primul meci in care Messi va fi titular, alaturi de Neymar, dar sunt sanse destul de mari ca Mbappe sa lipseasca.
Tinand cont de modul in care au jucat cele 2 formatii pana acum, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin un gol in prima repriza si cel putin 3 goluri in total in meci.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
PSG – Clermont
Pronostic: 
peste 0.5 goluri in prima repriza / peste 2.5 goluri in meci
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: