PSG – Leipzig ponturi pariuri 19.10.2021

Scris de chiriladavid2519/10/2021

In Grupa A de Liga Campionilor, liderul Paris Saint-Germain o va infrunta in runda a 3-a a fazei grupelor, pe ultima clasata, RB Leipzig. Partida va avea loc pe Stadionul „Parc des Princes” din Paris si va incepe de la ora 22:00, urmand a fi transmisa de programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport+.

⚽ 1. PSG.

Sunt la conducerea Grupei A, avand 4 puncte, fiind la egalitate cu Club Brugge, cea cu care a remizat in prima runda, scor 1:1. A castigat insa in runda a 2-a a fazei grupelor Ligii Campionilor, 2:0, acasa cu Manchester City, cu goluri marcate de Gueye si Messi.

S-a impus vineri in campionat, acasa, cu Angers, scor 2:1, meci in care golul 2 a venit urmare a unei decizii de arbitraj tipic aplicat Parisului, un penalty acordat total eronat, golurile parizienilor fiind inscrise de Danilo si Mbappe. Keylor Navas, Sergio Ramos si Angel Di Maria nu pot evolua in acest joc, ultimul fiind suspendat, in timp ce ceilalti doi sunt accidentati. Pe lista indisponibilor au intrat si Neymar si Paredes.

⚽ 2. Leipzig.

Continua sa nu se regaseasca in actualul sezon, atat in Liga Campionilor, cat si in campionat, fiind fara punct luat in aceasta grupa si pe locul 8 in Bundesliga. In campionat a reusit sa se mai redreseze, luand 8 puncte din ultimele 4 runde, remizand insa in jocuri cu Koln si Freiburg, cu Freiburg jucand sambata, scor 1:1.

Forsberg deschisese scorul cu Freiburg, din penalty, gazdele acelei confruntari reusind sa egaleze la 1 in mitanul secund, 1.70 fiind cota pentru GG la Superbet. Brobbey, Saracchi, Dani Olmo si Marcel Halstenberg sunt indisponbilii formatiei oaspete, ambii fiind accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe.

De 3 ori s-au intalnit in cupele europene cele doua formatii, mai intai, in semifinala jucata in unica mansa, cea din august 2020, meci castigat de PSG cu 3:0.

Mai apoi, ele s-au intalnit din nou in grupele editiei precedente de Liga Campionilor, ambele echipe castigand meciul de pe teren propriu, victoria gazdelor fiind unul dintre cele mai bune ponturi pariuri ale zilei.

⚽ 4. PSG – Leipzig echipe probabile:

PSG (4-3-3): Donnarumma; Mendes, Kimpembe, Marquinhos, Hakimi; Gueye, Verratti, Herrera; Draxler, Mbappe, Messi.
Leipzig (3-4-2-1): Gulacsi; Orban, Simakan, Klostermann; Angelino, Kampl, Laimer, Mukiele; Nkunku, Forsberg; Poulsen.

⚽ 5. PSG – Leipzig cote pariuri

Ca si SuperPariuri, unul la siguranta e cel pe PSG peste 1.5 goluri si PSG castiga oricare din reprize, cota 1.50.

Un altul, cu o cota ceva mai buna, e cel pe victorie PSG si gol marcat de PSG in ambele reprize, 2.30.

⚽ 6. PSG – Leipzig ponturi pariuri

PSG – Leipzig ponturi pariuri

PSG cauta cel de-al doilea succes la rand pe teren propriu, dupa victoria din runda precedenta, cu Manchester City, scor 2:0, lupta pentru calificarea mai departe din acesta grupa fiind una stransa in acest moment, data intre 3 echipe.

Si astfel, PSG va cauta cu siguranta sa se impuna, mai ales dupa ce a facut acel meci foarte bun din fata lui Manchester City, revenind in primul 11, Marquinhos, Neymar si Messi, cei care nu au putut evolua vineri in meciul din campionat.

Iar sud-americanii ar trebui sa aiba o pofta mare de joc, intreaga lume avand asteptari mari de la ei pentru aceasta partida, motiv pentru care merg aici pe victoria gazdelor si cel putin 2 goluri marcate.
PSG – Leipzig
Pronostic: 
1 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: