PSG – Manchester City ponturi pariuri 28.09.2021

Scris de Zamfi28/09/2021


Parc des Princes din Paris va gazdui marti seara meciul dintre PSG si Manchester City, intr-un duel ce se anunta foarte spectaculos in cadrul grupei A din UEFA Campions League. Cele doua echipe se vor intalni de la ora 22:00, iar partida va putea fi urmarita pe programele Digi Sport 1, Look Sport+ si Telekom Sport.

⚽ 1. PSG.

Este lidera campionatului din Franta si probabil va defila spre cucerirea unui nou titlu de campioana. Are maxim de puncte dupa 8 runde in care a marcat de 22 de ori si a primit doar 7 goluri. Jocul parizienilor nu este chiar asa de specatculos avand in vedere numele din lotul acestora si s-a intamplat in mai multe partide ca victoria sa vina in minutele de prelungire.

Daca in Ligue 1 nu are adversar pana in acest moment, situatia se schimba radical in Champions League, acolo unde adversarii sunt de un alt calibru. Grupa A pare la indemana celor doua combatante din acest duel, singura intrebare fiind cine va reusi sa termine pe prima pozitie.

In primul joc din grupa a avut o prestatie modesta in deplasarea de la Brugge, partida terminata cu un rezultat de egalitate (1-1). Asadar, o infrangere in fata lui Manchester City ar complica situatia Parisului in grupa, iar de aceea ma astept la un joc solid din partea acestei formatii. Leo Messi este in continuare accidentat si sunt sanse mici sa-l vedem in acest joc.

⚽ 2. Manchester City.

”Cetatenii” se afla pe prima pozitie in grupa de Champions League, dupa succesul cu scor de tenis obtinut in fata lui FC Leipzig (6-3). Nu se pune problema calificarii, singurele partide tari din aceasta grupa fiind in fata PSG-ului, in care sunt convins ca baietii lui Pep Guardiola se vor motiva suplimentar pentru a-si dovedi suprematia.

In Premier League, vine dupa un succes important obtinut pe Stamford Bridge, unde s-a impus in fata lui Chelsea cu 1-0, prin golul marcat de Gabriel Jesus din minutul 53. A facut o partida solida cu o posesie de 59%, multe ocazii de gol si nu mai putin de 13 cornere. Cei drept a avut noroc la golul inscris de Chelsea, anulat pentru offside.

Singurele improbabilitati din lotul lui City sunt cele ale lui Gundigan si Zinchenko, ambii fiind accidentati. In rest tot lotul valid pentru deplasarea de pe Parc des Princes din Paris.

⚽ 3. PSG – Manchester City intalniri directe.

In confruntarile cu PSG in calitate de echipa organizatoare s-au inregistrat scoruri cu multe goluri. A fost 2-2 in sferturile de finala ale UEFA Champions League, sezonul 2015/2016 si 2-1 pentru City in semifinalele sezonului 2020/2021. Asadar, varianta golurilor pentru acest duel reprezinta unul dintre cele mai bune ponturi pariuri Champions League.

⚽ 4. PSG – Manchester City echipe probabile.

PSG (4-3-3): Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo – Paredes, Herrera, Wijnaldum – Di Maria, Mbappe, Neymar.
Manchester City (4-3-3): Ederson – Cancelo, Laporte, Dias, Walker – de Bruyne, Rodri, Silva – Grealish, Torres, Gabriel Jesus.

⚽ 5. PSG – Manchester City cote pariuri.

Pe Betano pariuri aveti posibilitatea sa va personalizati pronosticul dorit, prin functia Combo Bet. Selectia 1X& peste 2.5 goluri are valoarea de 3.00. Pentru ambele echipe marcheaza, acelasi operator sportiv ofera o cota de 1.50.

⚽ 6. PSG – Manchester City ponturi pariuri.

PSG – Manchester City ponturi pariuri

Voi juca un pronostic mai putin intalnit la casele de pariuri sportive, dar disponibil in oferta online a operatorului sportiv Betano si anume; rezultatul final al meciului NU va fi 2-0, 1-0, 0-0, 0-1 sau 0-2.

Cota pentru acest pronostic este excelenta in conditiile in care acelasi operator sportiv ne ofera pentru ”ambele marcheaza” o cota de 1.50, sau pentru ”ambele marcheaza& peste 2.5 goluri” o cota de 1.35. In opinia mea ambele echipe vor marca, iar daca scorul de 1-1 va fi prezent oricand in meci, atunci recomandarea mea este castigatoare, indiferent de scorul final.

Chiar daca Leo Messi nu va evolua in acest duel, Parisul alcatuieste o formatie ofensiva cu jucatori de calitate, care pe deasupra mai are si avantajul terenului propriu, dar si sustinerea fanilor. ”Cetatenii” au si ei o super echipa, la fel de ofensiva, care isi creeaza multe ocazi de gol si avand in vedere faptul ca francezii au destul de multe probleme in compartimentul defensiv, sunt sanse reale ca Manchester City sa inscrie cel putin o data.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
PSG – Manchester City
Pronostic: 
NU (2-0, 1-0, 0-0, 0-1 sau 0-2)
Cota: 
3.05 @

PSG – Manchester City ponturi pariuri

Evident ca aceasta partida va fi una extrem de echilibrata si chiar pare greu de gasit o favorita. Cel mai previzibil rezultat care imi vine in minte este egalul.

Eu sunt sigur ca ambele formatii se tem una de alte si vor incepe prudent, incercand sa inchida spatiile pe faza de aparare. Avem fata in fata doua echipe care pierd foarte greu, care stau bine in defensiva, asa ca nu prevad un spectacol pe tabela de scor. Remiza merita jucata, cota fiind mare.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
PSG – Manchester City
Pronostic: 
X final
Cota: 
3.73 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: