PSG – Montpellier ponturi pariuri 25.09.2021

Scris de Johnny25/09/2021


Parc des Princes din Paris va gazdui sambata seara meciul dintre PSG si Montpellier. Cele doua echipe se vor intalni de la ora 22:00, iar partida conteaza pentru etapa cu numarul opt din Ligue 1.

⚽ 1. PSG.

E lidera campionatului si deja a luat un avans important in fruntea ierarhiei din Liga 1 Franta, de sapte puncte. A castigat toate cele sapte partide disputate si cred ca in sezonul acesta nu mai poate fi incurcata. Miercuri seara a jucat la Metz si s-a impus cu greu, golul victoriei fiind inscris in minutul 90.

O avantajeaza programul din saptamanile ce urmeaza, deoarece patru din urmatoarele cinci meciuri oficiale le va juca pe teren propriu. Are o serie de sase victorii consecutive obtinute pe teren propriu in Ligue 1. In trei din ultimele patru astfel de confruntari a inscris patru goluri.

Messi este accidentat la genunchi si va rata acest duel. Oricum argentinianul are un debut slab la noua sa echipa. Kurzawa, Verratti, Bernat si Dagba vor rata si ei confruntarea. Ramos e aproape de a-si reveni 100% din punct de vedere fizic si este interesant de vazut daca va prinde lotul.

⚽ 2. Montpellier.

Vine dupa un meci foarte spectaculos disputat in intermediara de miercuri. A remizat acasa cu Bordeaux, scor 3-3. Se mentine in prima jumatate a ierarhiei, mai exact pe locul 10. N-a fost invinsa decat de doua ori, de echipe mult mai puternice, respectiv Marseille si Lille.

Practica un fotbal frumos, astfel ca sase din cele sapte partide ale sale au fost de GG. Defensiva este cam aeriana, insa atacul merge bine. Germain este un adevarat castig pentru echipa. A evoluat in fiecare din ultimele trei confruntari, reusind sa inscrie gol in fiecare meci.

Thuler va reveni in lot dupa ce a fost suspendat la mijlocul saptamanii. Sakho, Oyongo, Tamas si Mendes vor rata insa acest duel din cauza problemelor medicale.

⚽ 3. PSG – Montpellier intalniri directe.

In sezonul trecut PSG a luat toate cele sase puncte puse in joc. Cele doua formatii s-au intalnit in mai si in semifinalele cupei, iar parizienii s-au impus dupa loviturile de departajare.

⚽ 4. PSG – Montpellier echipe probabile.

PSG (4-3-3): Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo – Paredes, Herrera, Wijnaldum – Mbappe, Icardi, Neymar.
Montpellier (4-3-3): Omlin – Sambia, Esteve, Thuler, Ristic – Ferri, Chotard, Savanier – Mollet, Mavididi, Germain.

⚽ 5. PSG – Montpellier cote pariuri.

In oferta Superbet ai o cota de 1.42 la 1 si 3+. La GG cota e de 1.90.

⚽ 6. PSG – Montpellier ponturi pariuri.

PSG – Montpellier ponturi pariuri

PSG traverseaza o forma excelenta in aceasta prima parte a campionatului. Cu sapte victorii din sapte meciuri, parizienii dominca copios Ligue 1. Acestia au facut spectacol in cele trei partide disputate in fata propriilor fani si au o medie de peste trei goluri pe meci pe teren propriu. Acum gazdele au in fata o echipa cu o defensiva extrem de fragila si cred ca se vor distra cu Montpellier.

In ciuda faptului ca e prezenta in top 10, formatia vizitatoare incaseaza in medie aproape doua goluri pe intalnire. Aceasta a luat trei goluri doar de la Bordeaux in ultima etapa, iar acum are in fata cea mai puternica ofensiva din Ligue 1. In mod normal, parizienii se vor impune fara probleme, la fel cum au facut-o in editia precedenta de campionat. Eu voi miza astfel pe un succes la minim doua goluri diferenta a lui PSG.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
PSG – Montpellier
Pronostic: 
PSG (-1.5) AH
Cota: 
1.53 @

PSG – Montpellier ponturi pariuri

Nu cred ca trebuie sa mentionez faptul ca este o diferenta cat se poate de mare intre cele 2 loturi, dar totusi cota lui PSG este in crestere. Asta pentru ca Messi nu va juca, iar poate ca antrenorul se gandeste deja la partida din Liga Campionilor cu Manchester City.
PSG a jucat perfect pana in acest moment, avand 7 victorii din 7 posibile, marcand 20 de goluri si primind 7.
De partea cealalta, Montpellier se descurca foarte bine pe partea ofensiva, dar are probleme in aparare si cred ca lucrul asta se va vedea acum. De aceea mizez pe 1 si 2-5 goluri.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
PSG – Montpellier
Pronostic: 
1 si 2-5 goluri
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: