PSG – Nice ponturi pariuri 13.02.2021

Scris de Johnny12/02/2021

In ciuda unor absente importante, PSG ramane favorita in meciul pe care il va disputa sambata impotriva lui Nice. Cele doua grupari vor deschide etapa a 25-a din Ligue 1, fluierul de start urmand a se da de la ora 18:00 pe Parc des Princes din Paris.

⚽ 1. PSG.

Are in acest sezon o misiune mult mai dificila pentru a castiga titlu. Deocamdata este devansata in clasament de catre Lille si Lyon. Distanta fata de primul loc nu este deloc mare, de doar trei puncte.

Miercuri a jucat pe terenul lui Caen in Cupa si s-a impus greu, cu 1-0. Are astfel o serie de trei partide oficiale consecutive castigate fara sa primeasca gol. Joaca de altfel foarte bine din punct de vedere defensiv, iar acasa n-a mai luat gol in Ligue 1 din 13 decembrie.

Inainte sa alegi pronosticurile la pariuri la acest meci trebuie sa stii ca din lotul echipei lipsesc foarte multi jucatori. Este vorba despre Neymar, Di Maria, Bernat, Navas, Herrera, Verratti si Pembele.

⚽ 2. Nice.

Echipa pregatita de Adrian Ursea vine dupa doua meciuri foarte bune. In etapa trecuta a invins-o pe Angers cu 3-0, iar miercuri a eliminat-o pe Nimes din Cupa Frantei dupa un succes obtinut cu 3-1 in deplasare.

In urma succesului cu Angers a urcat pe locul 13 in clasament. S-a distantat la zece puncte de zona retrogradarii si nu cred ca va avea emotii pana la finalul sezonului. Este totusi destul de inconstanta in evolutii, iar in actuala editie de campionat a legat doar de doua ori doua victorii consecutive.

La fel ca si in cazul parizienilor, exista mari probleme de efectiv in vederea acestui duel. Vor lipsi Lotomba, Atal, Dante, Danilo, Dolberg si Reine-Adelaide, cu totii fiind accidentati.

⚽ 3. PSG – Nice intalniri directe.

PSG a castigat fara probleme meciul tur, cu 3-0. De altfel gazdele acestui duel s-au impus in cinci din precedentele sase intalniri directe.

⚽ 4. PSG – Nice echipe probabile.

PSG (4-2-3-1): Rico – Kurzawa, Kimpembe, Marquinhos, Florenzi – Gueye, Paredes – Mbappe, Rafinha, Sarabia – Icardi.
Nice (4-3-3): Benitez – Kamara, Saliba, Todibo, Pelmard – Thuram, Schneiderlin, Lees-Melou – Maolida, Gouiri, Lopes.

⚽ 5. PSG – Nice cote pariuri.

1 solist la pauza este cotat cu 1.50 la Unibet, acolo unde ai o gramada de alte posibilitati de pariere pentru ponturile din Franta Ligue 1.

⚽ 6. PSG – Nice ponturi pariuri.

PSG – Nice ponturi pariuri

In ciuda numeroaselor absente din tabara gazda, merg pe un succes clar a lui PSG. Mauricio Pochettino va alinia un prim 11 foarte redutabil, care arata bine in toate compartimentele. Parizienii au mai avut astfel de probleme de efectiv in acest sezon, insa in majoritatea cazurilor valoarea intregului lot a iesit la rampa.

Sa nu uitam ca si Nice vine la Paris fara destul de multi jucatori. Dupa cum spuneam, oaspetii n-au fost constanti in acest sezon, iar ultimele doua victorii nu ma impresioneaza cu nimic. Pana la urma diferenta de valoare dintre cele doua echipe s-a vazut si in tur, atunci cand PSG s-a impus cu 3-0. Ma astept ca si de data aceasta gazdele sa n-aiba probleme si sa se impuna la minim doua goluri diferenta.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
PSG – Nice
Pronostic: 
PSG -1
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: