PSG – Nimes ponturi pariuri 03.02.2021

Scris de Red03/02/2021

PSG este obligata sa se impuna in aceasta confurntare fiindca in ultima etapa a pierdut in deplasare la Lorient si astfel a pierdut prima pozitie in Ligue 1. Consider ca acest pont ar trebui inclus pe biletul zilei la pariuri fiindca are sanse mari de reusita. Vezi mai jos despre ce e vorba.

PSG

A jucat decent pana in acest moment pentru ca in 22 de runde a strans 45 de puncte si astfel este pe locul 3. Este la 3 puncte distanta de primul loc. A marcat 50 de goluri si a primit 14.

Forma de moment este destul de modesta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Diallo si Verratti sunt in carantina si nu vor face parte din lot. De asemenea, NAvas, Marquinhos, Herrera si Bernat sunt accidentati.

Nimes

A jucat foarte slab pana acum pentru ca in 21 de etape a acumulat numai 15 puncte si astfel este pe ultimul loc. Este la 3 puncte distanta fata de primul loc salvator. A inscris 17 goluri si a primit 44.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 4 infrangeri si o victorie.

A. Valerio, S. Sarr, P. Martinez, L. Landre si C. Depres sunt accidentati si nu vor face deplasarea.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de 4 ori in ultimii ani si PSG s-a impus in toate aceste confruntari. In partida tur parizienii au castigat cu 4-0 in deplasare.

PSG – Nimes echipe probabile

PSG (4-3-3): Rico – Florenzi, Kehrer, Kimpembe, Kurzawa – Di Maria, Danilo, Paredes – Mbappe, Icardi, Neymar.

Nimes (4-1-4-1): Reynet – Alakouch, Briancon, Deaux, Meling – Cubas – Ferhat, Fomba, Ripart, Eliasson – Kone.

PSG – Nimes cote pariuri

Ponturile din Franta se bazeaza in general pe putine goluri, insa aici va fi total opus si v-as recomanda cota de 1.62 de la Unibet pentru cel putin 2 goluri inscrise in prima repriza.

PSG – Nimes ponturi pariuri

PSG – Nimes ponturi pariuri

Cred ca va fi un joc foarte spectaculos si ma astept ca PSG sa isi doreasca foarte mult sa demonstreze ca a fost o greseala ceea ce s-a intamplat in precedenta etapa. De aceea nu cred ca se va opri din marcat, tinand cont ca primeste vizita ultimei clasate.
PSG are o medie de peste 2 goluri inscrise in meciurile de acasa, iar Nimes are o medie de peste 2 goluri incasate in deplasare.
De aceea consider ca sunt sanse foarte mari ca in acest joc PSG sa inscrie de una singura cel putin 3 goluri, cota pentru 3-6 goluri in meci fiind destul de buna.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
PSG – Nimes
Pronostic: 
3-6 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: