PSV – Benfica ponturi pariuri 24.08.2021

Scris de Johnny23/08/2021


PSV si Benfica se vor intalni marti seara in returul play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal. Partida porneste de la scorul de 2-1 pentru „vulturi” si are loc pe Philips Stadion din Eindhoven cu incepere de la ora 22:00.

⚽ 1. PSV.

In ciuda esecului suferit, a avut o prestatie solida in tur. A dominat la capitolul posesie si a pus de multe ori in pericol poarta adversa. O vad cu sanse bune sa intoarca soarta confruntarii in favoarea ei avand in vedere forma buna aratata in debut de sezon.

Vine dupa un 4-1 reusit in campionat in fata lui Cambuur. A inceput excelent competitiile interne. A invins-o pe Ajax cu 4-0 in Supercupa, iar dupa primele doua runde din Eredivisie are punctaj maxim. A intrat in Liga Campionilor inca din turul doi si n-a intampinat niciun fel de probleme in fata lui Galatasaray si Midtjylland.

Roger Schmidt a odihnit mai multi jucatori importanti in meciul disputat in weekend in campionat. E de asteptat ca Sangare, Gotze, Ramalho, Maxi si Madueke sa revina acum in primul 11. Ledezma, Romero si Delanghe sunt accidentati, iar Ihattaren n-are drept de joc.

⚽ 2. Benfica.

Porneste cu prima sansa la calificare dupa avantajul luat in tur. A avut o prima repriza perfecta la Lisabona, atunci cand a marcat ambele goluri. Prestatia din al doilea mitan este ingrijoratoare si fara indoiala in acest retur nu poate sa-i permita lui PSV sa vina peste ea.

E o echipa care in ultimii ani ne-a oferit meciuri spectaculoase in aceasta competitie, astfel ca ne putem gandi la pariuri Liga Campionilor pe goluri. E intr-o forma foarte buna din punct de vedere ofensiv si in acest debut de sezon si in fiecare din cele sase partide oficiale disputate a inscris doua goluri. A inceput si ea bine campionatul si are trei victorii in trei etape.

Jorge Jesus pune si el mare pret pe acest meci si a odihnit in meciul cu Gil Vicente din campionat mai multi jucatori care acum vor fi titulari. Seferovic, Pinho si Nunez vor lipsi din compartimentul ofensiv, insa exista suficiente variante viabile pentru inlocuirea lor. Nici Ferro nu va juca din cauza unei accidentari.

⚽ 3. PSV – Benfica intalniri directe.

In afara de partida tur, cele doua grupari nu s-au mai intalnit intr-un meci oficial din 2011.

⚽ 4. PSV – Benfica echipe probabile.

PSV (4-2-3-1): Drommel – Mwene, Ramalho, Boscagli, Max – Van Ginkel, Sangare – Madueke, Gotze, Gakpo – Zahavi.
Benfica (3-4-3): Vlachodimos – Lucas, Otamendi, Morato – Goncalves, Weigl, Mario, Grimaldo – Pizzi, Yaremchuk, R Silva.

⚽ 5. PSV – Benfica cote pariuri.

La Betano ai o cota de 1.62 la peste 8.5 cornere. Pentru gol inainte de minutul 28 cota e de 1.91.

⚽ 6. PSV – Benfica ponturi pariuri.

PSV – Benfica ponturi pariuri

Meciul tur a fost unul foarte frumos, iar fiecare echipa a avut cate o repriza buna, in care a marcat gol. Sa nu uitam ca in primul mitan al meciului de la Lisabona am asistat la doua reusite. E de asteptat ca si aceasta confruntare sa inceapa foarte tare, cu o echipa a lui PSV care va trage inca din start pentru a anula avantajul de un gol pe care il are Benfica.

Se intalnesc doua echipe care in acest debut de sezon au stat excelent pe plan ofensiv si care au o medie de minim doua goluri marcate pe intalnire. La ce jucatori vedem in compartimentul de atac al ambelor formatii nu ma pot astepta decat la un spectacol total. Cred ca jocul va fi unul deschis inca din prima repriza, de aceea mizez pe 1-2 goluri pana la pauza.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
PSV – Benfica
Pronostic: 
1-2 goluri prima repriza
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: