PSV – Sociedad ponturi pariuri 16.09.2021

Scris de Johnny16/09/2021


Unul dintre cele mai interesante meciuri de joi din Europa League este fara indoiala cel dintre PSV si Sociedad. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 22:00 in prima etapa a grupei B. Partida va incepe de la ora Romaniei 22:00.

⚽ 1. PSV.

E intr-o forma foarte buna in acest debut de sezon. A comis-o doar in play-off-ul Ligii Campionilor, fiind eliminata de Benfica dupa 1-2 la general. Inainte de partida cu „vulturii” le-a invins fara probleme in pe Galatasaray si Midtjylland. E intr-o forma buna si in Eredivisie, acolo unde in ultima etapa a invins-o pe AZ Alkmaar cu 3-0.

E de altfel lidera in Olanda, cu maximum de puncte luate. Joaca exceptional din punct de vedere ofensiv si a inscris 27 de goluri in cele 11 partide oficiale disputate in acest sezon. Ma astept sa aiba o abordare ofensiva si in acest duel, chiar daca intalneste o adversara ce vine din La Liga.

Teze si Bruma au fost menajati in weekend, insa au sanse bune sa revina in primul 11. Vor lipsi in schimb Ledezma, Propper si Romero, toti trei fiind accidentati.

⚽ 2. Sociedad.

E la primul meci european al sezonului. S-a calificat direct in faza grupelor dupa ce s-a clasat pe locul cinci in editia anterioara din La Liga. Vine dupa trei victorii consecutive obtinute in campionat. Ocupa deocamdata locul patru in clasament si a fost invinsa doar de Barcelona.

Incearca sa ajunga pentru a doua oara consecutiv in primavara europeana. Ne aducem aminte ca in stagiunea trecuta a ajuns in 16-imi, fiind invinsa de catre Manchester United. Desi in sezonul trecut a jucat slab in atac in deplasarile din aceasta competitie, de data aceasta ma astept la prestatii mai solide si voi miza pronosticuri pariuri Europa League pe goluri.

Monreal, Fernandez si Guiridi vor rata acest meci. Illarramendi are si el probleme de ordin medical si este incert.

⚽ 3. PSV – Sociedad intalniri directe.

Cele doua grupari nu s-au mai intalnit pana la momentul de fata.

⚽ 4. PSV – Sociedad echipe probabile.

PSV (4-2-3-1): Mvogo – Teze, Ramalho, Obispo, Max – Gutierrez, Boscagli – Madueke, Bruma, Gakpo – Zahavi.
Sociedad (4-2-3-1): Ryan – Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Munoz – Guevara, Merino – Januzaj, Portu, Oyarzabal – Sorloth.

⚽ 5. PSV – Sociedad cote pariuri.

La Superbet pariuri avem o cota de 1.50 pentru 0-1 goluri in prima repriza. La PsF 1 cota e de 1.90.

⚽ 6. PSV – Sociedad ponturi pariuri.

PSV – Sociedad ponturi pariuri

Se intalnesc doua echipe foarte puternice, care dispun de jucatori ofensivi extrem de valorosi. In aceste conditii eu ma astept sa vedem un duel spectaculos, cu goluri marcate in ambele porti. Dupa cum spuneam si mai sus, PSV e intr-o forma ofensiva excelenta in acest debut de sezon si are 27 de goluri marcate in cele 11 meciuri oficiale disputate.

Sociedad a inscris gol in toate cele patru partide disputate pana acum. Ea a reusit acest lucru in conditiile in care in La Liga are in fata adversare redutabile. Parerea mea e aceea ca bascii vor avea o prestatie solida si in aceasta deplasare, mai ales ca PSV lasa de obicei spatii in aparare. Asadar, GG e cel mai bun pont pentru duelul de joi.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
PSV – Sociedad
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: