Yulia Putintseva – Anhelina Kalinina ponturi 18.07.2021

Scris de adrian198118/07/2021

Turneul pe zgura de la Budapesta a ajuns la final urmand ca duminica, incepand cu ora 18:00, sa se dispute ultimul act al competitiei intre Yulia Putintseva din Kazakstan si sportiva din Ukraina, Anhelina Kalinina.

1. Yulia Putintseva

Yulia Putintseva are 26 de ani si ocupa pozitia 42 in clasamentul WTA. Rezultatele ei din 2021 nu sunt spectaculoase dar a reusit sa faca meciuri bune la majoritatea turneelor la care a participat, aceasta finala fiind cel mai bun rezultat al sau din acest sezon.

Cele mai notabile performant ear fi: tur 3 la Australian Open, sferturi de finala la Charleston si tot sferturi la Strasbourg la turneul pe zgura de dinainte de Roland Garros.

Pentru a ajunge in finala, le-a eliminate, pe rand pe: Gorgodze, Konjuh, Kozlova si Galfi, ultimile 2 meciuri, desi adversarele nu sunt nici macar in top 150, au fost lungi extrem de disputate, fiind nevoie de set decisive pentru ca Putintseva sa se impuna.

2. Anhelina Kalinina

Anhelina Kalinina, in varsta de 24 de ani, este pe locul 95 in lume si anul acesta este unul de exceptie pentru ea, in special datorita evolutiilor excelente avute pe zgura, in turnee ITF.

Inainte de Roland Garros castigase 2 turnee ITF pe zgura si forma buna s-a vazut si la Roland Garros unde a trecut de calificari si de Kerber in primul tur. Acum, inainte de acest turneu istoria s-a cam repetat avand 2 turnee ITF consecutive castigate.

Practic Kalinina are in prezent ultimile 14 meciuri consecutive castigate pe zgura, iar aici la Budapesta le-a batut, printre altele, pe Pera si Collins, jucatoare mult mai bine clasate si aflate in forma buna.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum intr-un meci oficial si nuse putea sa fie o ocazie mai buna pentru un meci direct decat aceasta finala de turneu WTA.

4. Cote pariuri

Asa cum ii sta bine unei finale, cotele sunt echilibrate, kalinina este usor favorita avand o cota de 1.80, in timp ce pentru Putintseva are cota 2.00 la victorie.

5. Yulia Putintseva – Anhelina Kalinina ponturi pariuri

Yulia Putintseva – Anhelina Kalinina ponturi pariuri

Nu pot sa nu merg pe forma Kalininei care joaca senzational pe zgura si cred ca va castiga primul ei turneu WTA. Ca joc este mult peste ce juca la Roland Garros, si-a luat si revansa in fata lui Collins, si daca va avea aceeasi atitudine in teren, greu poate pierde.

Putintseva a avut sansa de a intalni adversare cu mult sub nivelul ei, poate doar Konjuh sa fi putut emite pretentii si cu toate astea a avut 2 meciuri grele cu Kozlova si Galfi.

Sunt convins ca Kalinina va gasi resurse si pentru acest meci si-si va confirma forma de senzatie pe care o traverseaza pe zgura.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Yulia Putintseva – Anhelina Kalinina
Pronostic: 
victorie Kalinina
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: